Concert tribut Queen si stand-up comedy cu Bordea si Sergiu. Vezi unde sunt cele mai tari petreceri

28-06-2012 16:19


bordea

 In acest sfarsit de saptamana, nu ai cum sa stai in casa. Cluburile din Timisoara au pregatit evenimente pentru toate gusturile.

Si cum deja e un lucru obisnuit ca weekend-ul sa inceapa inca de joi, cei care vor sa se binedispuna, pot opta pentru o seara de stand-up comedy. In seara asta, la No Name e show de vara, pana-n seara cu Bordea si Sergiu. Moldovean din Botosani, tanar, talentat si actor nelinistit, Bordea a facut de toate: seriale TV, piese de teatru obscure si emisiuni TV.

Colegul sau de breasla, Sergiu, numit si “stapanul poantelor scurte” va intretine publicul cu umorul lui sec si caracteristic. Impreuna sunt doi performeri de stand-up care cauta prilej de conversatie distractiva. Biletul de intrare la spectacol costa 25 de lei.

Cei care isi doresc o seara mai zbuciumata, cu muzica si atmosfera incendiara, pot merge la Heaven Outdoor. Aici, de la ora 23:00 se va alege cea mai frumoasa fata a lunii Iunie.
Vineri, la Pantheon este invitata Elena Gheorghe. Solista va incanta publicul cu hiturile ei celebre printre care si “Disco Romancing”.

In aceeasi seara la Heaven Pool&Lounge va avea loc un concert tribut dedicat trupei Queen. Piese de legenda precum “We are the champions” sau “I want to break free” se vor auzi live la Timisoara.

Distractia continua si sambata la Pantheon cu un show de animatie excentric, extravagant si tabu. “El Castigo” incepe cu ora 23:00, iar fetele au intrare libera.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO