Cele mai frumoase masini de epoca vor putea fi admirate in Piata Victoriei. Cand are loc Retroparada Primaverii

Ultima actualizare: 14-04-2014 00:13
Masini Epoca

 Cele mai frumoase masini de epoca se vor reuni sambata, 12 aprilie, la Timisoara. „Bijuteriile” pe doua roti vor di expuse in Piata Victoriei, dupa care vor porni intr-o parada, pe strazile municipiului.

 Masinile de epoca ajung la Timisoara cu ocazia unei noi editii a Retroparadei de Primavara, manifestare devenita deja traditionala in marile orase din tara.

La Timisoara, masinile vor fi expuse in Piata Victoriei, intre orele 10:00 si 12:30. Dupa expozitie, va urma o parada a autovehiculelor pe strazile din oras. Traseul va fi urmatorul: Piata Victoriei – Piata Maria – Bd. 16 Decembrie – Calea Sagului – Bd. Liviu Rebreanu – Castel Royal Mosnita Noua.

In total, timisorenii vor putea admira 30 de masini de epoca, printre care se numara un Cadillac american fabricat in 1974, singurul cabriolet de lux din istoria Americii.

Tot sambata, masinile de epoca vor putea fi admirate la Oradea in parcarea Lotus Center, intre orele 10:00 si 12:00, iar la Arad, bijuteriile pe doua roti vor fi expuse in acelasi interval orar in fata Teatrului National „Ioan Slavici”.

Evenimentul este organizat de Retromobil Club Romania.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO