Captura impresionanta pe aeroportul din Timisoara. Ce au ascuns in bagaje sase ucrainieni

19-03-2013 12:11


tigari contrabanda

Sase ucrainieni au crezut ca pot da lovitura vietii, in Italia. Si-au incarcat bagajele cu mii de pachete de tigari, care urmau sa fie vandute in Peninsula, la un pret mult mai mare.

Patru femei si doi barbati au reusit sa ascunda aproape 6.000 de pachete de tigari, in bagaje. Acestia se aflau in tranzit la Aeroportul International din Timisoara, iar destinatia finala era Italia, unde toate aceste tigari urmau sa fie vandute. Toate bagajele in care se aflau produsele ascunse de ucrainieni au fost depozitate in cala avionului.

Planurile ucrainienilor au fost dejucate pana la urma de politistii de frontiera, care au suspectat ca ceva nu este in regula cu mai multe genti. Cand au deschis primul bagaj, nu mare le-a fost mirarea: acesta era plin cu pachete de tigari, aduse din Ucraina. Dupa ce au desfacut toate bagajele celor sase persoane, politistii de frontiera au numarat 5.970 de pachete de tigari.

Valoarea totala a capturii se ridica la suma de 20.000 de euro. Pentru ca se aflau doar in tranzit, cetatenii ucrainieni au decis sa abandoneze intreaga cantitate de tigari si sa isi continue calatoria.

Politistii de frontiera incearca sa afle daca mai sunt implicate si alte persoane.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO