ASU Politehnica a promovat in liga a IV-a. Vezi cu cine joaca echipa suporterilor in prima etapa

31-07-2013 12:22


galerie ASU Politehnica

 ASU Politehnica Timisoara, echipa suporterilor de pe Bega, va juca din sezonul viitor in Liga a IV-a.

 Decizia a fost luata in urma cu doar cateva momente la AJF Timis, acolo unde a avut loc o sedinta in care s-a stabilit componenta viitoare a seriei.

Concret, ASU Poli a terminat pe locul doi in seria a 3-a din liga a 5-a si ar fi trebuit sa evolueze si in viitoarea stagiune in aceeasi liga, din fiecare serie promovand o singura echipa.

In aceasta dimineata a avut loc o sedinta pentru stabilirea celor 18 echipe care participa in liga a IV-a. Conform regulamentelor, daca o echipa nu se mai inscrie in campionat, urmatoarea de sub linie care a retrogradat ii ia locul.

Doar ca Bega Belins si Spartak Gottlob au refuzat sa se inscrie, chiar daca au terminat peste linie, iar dintre cele trei retrogradate, doar Real Dragsina a acceptat sa ocupe un loc vacant. Astfel, ca ocupanta a locului secund cu cel mai bun punctaj, ASU Poli a fost promovata in liga superioara.
In sedinta mai sus mentionata s-a stabilit si calendarul ligii a IV-a. Astfel, conform tintarului, echipa suporterilor va evolua in prima etapa in deplasare, sambata - 10 august, ora 11, in compania lui Arsenal Faget.

Profit in Liga a V-a

ASU Politehnica a incheiat sezonul 2012-2013 cu un profit de peste 60.000 de lei, in conditiile in care printre cheltuieli au figurat prime, seturi de echipamente personalizate si petreceri cu jucatorii dupa meciurile din Judet.

Iubirea banatenilor pentru echipa - acestia au creat intotdeauna o atmosfera incendiara la partidele echipei favorite, chiar daca au fost nevoiti sa se deplaseze uneori in catune uitate de lume - nu cunoaste limite, astfel ca multi dintre fani au cotizat cate 20 de lei in sezonul trecut.

In acest moment, echipa este condusa de Paul Codrea, care si in viitoarea stagiune va ocupa functia de antrenor-jucator.

In prima etapa din liga a IV-a, ASU Politehnica va juca in deplasare cu Arsenal Faget. Meciul va avea loc sambata, 10 august, de la ora 11:00.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO