Angajati ai CFR,banuiti ca au falsificat bilete de tren. Modificau pretul tichetelor dupa ce le completau cu pasta volatila

Ultima actualizare: 18-04-2014 02:08
Controlor

 18 angajati ai CFR, majoritatea domiciliati in Hunedoara, sunt suspectati de politistii de la transporturi din Timisoara ca ar fi falsificat bilete de calatorie, folosind pixuri cu cerneala volatila.

 Angajatii Regionalei CFR Timisoara sunt cercetati de politisti pentru inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Mai exact, oamenii legii ii banuiesc pe cei 18 barbati ca in perioada ianuarie 2013 – martie 2014, ar fi falsificat 368 de legitimatii de calatorie, cauzand un prejudiciu de aproape 12.800 de lei. Potrivit anchetatorilor, angajatii Regionalei CFR Timisoara ar fi completat initial biletele de calatorie cu o pasta volatila (care, incalzita fiind, se evapora), cu sume pe care le si incasau de la calatori. Ulterior, ei ar fi sters pasta prin incalzirea biletelor si le-ar fi completat cu alte sume, mai mici, pe care le predau casieriei societatii.

Politistii de la transporturi continua investigatiile in acest dosar, cei 18 barbati cu varste cuprinse intre 42 si 52 de ani, fiind cercetati pentru inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO