Alcoolul nu ii tine departe de volan pe soferi.Cate sanctiuni au fost acordate in ultimele 24 de ore

30-12-2013 12:09


masina politie

 In perioada sarbatorilor tot mai multi soferi urca la volan dupa ce au consumat mai multe pahare de alcool. Acest lucru este dovedit de ultimele actiuni ale politistilor, care au dat amenzi peste amenzi.

 In ultimele 24 de ore, oamenii legii din judetul Timis au acordat aproape 300 de sanctiuni contraventionale, iar 28 de soferi au ramas fara permis de conducere.

"In cursul zilei de ieri, peste 120 de poltisti de rutiera şi ordine publica au actionat pe raza intregului judet, in vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenta bauturilor alcoolice si/sau a unor substante si produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora si impunerii respectarii normelor legale referitoare la viteza de deplasare", au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Cu aceasta ocazie, politistii au intocmit 7 dosare penale conducatorilor auto depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, celor care nu posedau permise de conducere, sau conduceau autovehicule neinmatriculate pe drumurile publice.

Politistii au folosit toate aparatele radar pe care le au in dotare.

Sursa: Pro TV

Tags: ipj timis,

VIDEO PROTVPLUS.RO