Administratorul unei firme de transport marfuri, cercetat pentru evaziune fiscala de 3 mil. de lei

04-10-2013 13:38


bani

 Un barbat de 35 de ani din Timisoara care administreaza o firma de transport de marfuri este cercetat de politistii de la investigarea fraudelor dupa ce ar fi prejudiciar statul roman cu aproale 3.000.000 de lei.

 In perioada iulie-decembrie 2010, suspectul, in calitate de administrator al unei firme care are ca obiect de activitate transportul rutier de marfuri, nu ar fi inregistrat in actele contabile operatiunile comerciale efectuate precum si veniturile realizate.

“In urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca societatea administrata de acesta (n.r: suspect), ar fi livrat cereale catre mai multe societati comerciale din tara si ar fi achizitionat anvelope de la o alta societate comerciala, fiind emise facturi fiscale neinregistrate in contabilitate, neevidentiate si nedeclarate”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de reprezentantii Politiei Judetene Timis.

In urma acestor nereguli facute de administrator, societatea ar fi incasat peste 5.000.000 de lei.

Prin faptul ca nu a inregistrat veniturile realizate, administratorul firmei ar fi prejudiciat bugetul statului cu aproape 3.000.000 de lei.

Oamenii legii continua cercetarile in acest caz.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO