A venit Mos Craciun la Poli Timisoara! Fotbalistii au primit unul dintre salariile restante

21-12-2011 17:53


poli timisoara

Jucătorii aveau restanţe de peste trei luni şi unii dintre ei aveau intenţia să depună memorii la LPF în cazul în care nu ar fi primit o parte din bani de sărbători.

 

Problemele financiare cu care se confruntă clubul Poli Timişoara sunt de notorietate. Într-o perioadă în care patronul refuză să mai investească, iar autorităţile locale şi judeţene sunt aşteptate să salveze clubul, jucătorii şi ceilalţi angajaţi de la Poli au cel mai mult de suferit.

Alb-violeţii mai primesc însă şi veşti bune în această perioadă. Sărbătorile de iarnă se apropie, iar Marian Iancu s-a ţinut de promisiune şi nu i-a lăsat pe fotbalişti fără bani înainte de sărbători. Jucătorii de bază aveau câte trei salarii restante, iar ceilalţi aveau întârzieri şi mai mari la lefuri. Toţi componenţii lotului au primit, înainte de Crăciun, câte un salariu.

Înainte de a pleca în vacanţă, Goga şi compania au mai primit o sumă considerabilă de la CJT. Consilierii judeţeni au decis să-i premieze pe fotbalişti pentru prestaţiile din tur cu 150.000 de lei. Cei mai importanţi jucători au primit câte 5.800 de lei.

„Ni s-a promis înainte să plecăm în vacanţă că vom primi o parte din salarii până la Crăciun. În fiecare an am plecat în vacanţă cu restanţe, dar înainte de sărbători primeam banii promişi. Cei din conducere s-au ţinut şi anul acesta de cuvânt, parţial şi ne-au dat câte un salariu”, a spus unul dintre jucătorii timişoreni, sub protecţia anonimatului. Mai mulţi fotbalişti au dezvăluit că situaţia devenise insuportabilă şi că se gândeau să depună memorii la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a deveni liberi de contract. Banii încasaţi în această săptămână i-au mai liniştit pe jucători, însă ceilalţi angajaţi ai clubului, care au salarii mult mai mici decât fotbaliştii, nu au încasat deocamdată nimic. Aceştia au întârzieri salariale de peste trei luni.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO