A saptea zi de proteste. 300 de timisoreni au scandat "Jos Guvernul" in centrul orasului

19-01-2012 16:47


Manifestaţiile au continuat si astazi în Piaţa Victoriei din Timişoara.

ORA 21 Protestul de astazi s-a incheiat fara niciun incident. Manifestantii au plecat din Piata Operei, promitand ca maine sa reia actiunile de protest.

ORA 20.30 Ploaia a inceput sa ii alunge pe manifestamti din centrul Timisoarei. Majoritatea dintre acestia s-au retras din Piata Victoriei, ramanand in fata Operei Nationale aproximativ 50 de protestatari.

ORA 19 Manifestantii continua sa scandeze lozinci in fata Operei Nationale din Timisoara. Acestia iau pe rand microfonul in mana pentru a-si spune doleantele. Alegerile anticipate sunt doar o parte dintre ele.

Vezi LIVE ce se intampla in centrul Timisoarei! (sursa:banaterra.eu)

ORA 18
"Sus tineretul!", "Sus Revolutia!", "Hotii", "Jos Basescu" sunt cateva dintre sloganurile care au acoperit Piata Victoriei.

ORA 17.30 La boxele amplasate în Piaţa Victoriei se aud melodii hip-hop. La protest se află şi doi copii de patru-cinci ani care poartă pancarte pe care scrie "Timişoara,te iubesc" şi "Jos Băsescu".

Vezi LIVE ce se intampla in centrul Timisoarei! (sursa:banaterra.eu)

ORA 16 Aproximativ 300 de manifestanţi s-au adunat în Piaţa Operei. Spre deosebire de zilele anterioare, când protestele au început la ora 14, astăzi oamenii au ieşit în stradă mai târziu. Aceştia scandează „Jos Băsescu” şi poartă pancarte pe care au scris „Jos hoţii”, „De aici din Timişoara, să audă toată ţara”.

Vezi LIVE ce se intampla in centrul Timisoarei! (sursa:banaterra.eu)
 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO