A inceput demolarea partiala a “Acvariului”. Acesta va disparea complet abia de anul viitor

22-12-2012 13:10


acvariu demolare

 Demolarea “Acvariului” din Piata Victoriei a inceput de astazi. Constructia din sticla va fi indepartata treptat si va disparea complet abia dupa Revelion.

 Primarul Nicolae Robu a anuntat astazi ca a inceput demolarea “Acvariului”, insa momentan va putea fi indepartata doar partea centrala din cladirea de sticla. Astfel ca, in perioada sarbatorilor, timisorenii care vor trece prin centru, vor putea observa o constructie din sticla impartita in doua bucati.


Vom indeparta partea centrala a Acvariului, iar in perioada urmatoare lucrarile vor continua. Am discutat cu specialisti si doar asa putem face demolarea, este o lucrare complexa pentru ca nimeni nu doreste ca demolarea sa se faca cu parul. Sunt pereti din sticla foarte grosi. Dupa Revelion se vor indeparta tot cateva spatii centrale, iar apoi vom demola si partile laterale ”, a declarat Nicolae Robu.


Edilul sef a mai motivat ca indepartarea constructiei se face greoi si pentru ca 170 de timisoreni isi vor petrece Revelionul in constructia de sticla. “S-a facut publicitate pentru seara dintre ani ca fiind <<ultimul Revelion in Acvariu>>. Sunt peste 170 de personae care si-au cumparat deja bilet si nu le putem strica ultima noapte din an”, a incheiat primarul Timisoarei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO