Povestea lui Marian Godina a ajuns in "Wall Street Journal". Reactia politistului de la Rutiera

Ultima actualizare: 25-05-2016 06:56
articol despre MArian Godina in Wall Street Journal

Faima celui mai celebru politist din Romania a ajuns sa treaca de granitele tarii, dupa ce ziarul american cu cel mai mare tiraj i-a dedicat un articol.

Wall Street Journal publica duminica un lung articol despre Marian Godina, cu titlul “Un politist cinstit si faima sa pe Facebook iau Romania prin surprindere”. Materialul spune povestea politistului din Brasov, in contextul coruptiei din institutiile noastre.

“Agentul Godina beneficiaza de reactia generala impotriva coruptiei din aceasta tara post-comunista”, scriu cei de la WSJ, mentionand atat tragedia din Colectiv, cat si moartea politistului Bogdan Gigina. Jurnalistii vorbesc despre “fenomenul Godina”, citandu-l pe premierul Ciolos, dar si despre cartile agentului de la Rutiera.

Wall Street Journal este in momentul de fata publicatia cu cel mai mare tiraj din Statele Unite (aproximativ 2,4 milioane de exemplare) si unul dintre cele mai citite ziare din lume.

Marian Godina a reactionat rapid pe Facebook: “Oricat ai fi de modest, tot te incearca un sentiment de mandrie cand afli ca o publicatie de renume din Statele Unite a scris un lung articol despre tine si ca poza ta va fi maine pe prima pagina a ziarului "The Wall Street Journal", a scris el.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO