Izidor s-a reintalnit cu parintii care l-au abandonat in orfelinatul groazei din Sighet. Reactia mamei sale biologice

Ultima actualizare: 13-03-2015 07:01

Intalnirea dintre Izidor, baiatul abandonat la nastere in orfelinatul groazei de la Sighet, si parintii sai biologici, care l-au lasat fara sa priveasca in urma, s-a dovedit cutremuratoare. Imaginile au fost difuzate in emisiunea La Maruta.

Hotarat sa lupte cu umbrele trecutului, tanarul stabilit acum in America a vrut sa o priveasca in ochi pe cea care i-a dat viata. Nu intelege insa nici acum de ce copilaria lui a fost un iad.

Izidor s-a intors la Tasnad, locul in care ar fi putut copilari, daca parintii sai nu l-ar fi abandonat de mic in orfelinatul groazei de la Sighet. Pentru prima oara, mama biologica si mama adoptiva s-au aflat fata in fata, in emisiunea La Maruta.

"Cred ca pe mama mea biologica o deranjeaza ca ii spun ei (n.r. lui Marlys, mama adoptiva) "mama" si pe ea o numesc 'Maria'", a spus Izidor Ruckel.

"Imi pare bine ca ai avut grija de copilul meu", a spus si mama biologica a baiatului, Maria Bojani, in emisiunea La Maruta.

Dupa ce parintii biologici au observat handicapul de la un picior, si-au abandonat bebelusul la Sighetu Marmatiei, in Casa Irecuperabililor, unde baiatul a trait toate cruzimile pamantului.

"I-am dus mancare, prajituri, un pic de suc copilului. Rep: De cate ori l-ati vizitat? Nu mai tin minte", a marturisit mama biologica.

11 ani a stat Izidor intr-un loc care numai camin pentru copii nu putea fi numit alaturi de alti 500 de minori nefericiti.

La un moment dat, Dumnezeu i-a intins o mana. A aflat ca mai multi copii din orfelinat urmau sa fie infiati de americani si ca va avea si el un camin departe de tara, peste Ocean. Atunci mama si-a dorit sa-l ia inapoi

"Directorul si-a schimbat parerea, mama mea a luat-o razna. El i-a zis: 'De ce? Vrei sa il pui sa cearsesca pe strazi, sa il bati, il vrei inapoi acasa doar pentru ca acum il vrea America?'", povesteste Izidor.

"Nu stiu de ce au o versiune diferita, dar pot sa va spun asta: niciun parinte nu a venit sa ma vada pana cand nu au aflat ca plec in America", isi aminteste baiatul.

Azi, desi pare extrem de greu, Izidor a gasit chiar puterea sa isi ierte parintii naturali.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO