Masoara-ti IQ-ul si vezi daca esti printre cei mai inteligenti romani. MENSA organizeaza o sesiune de testare la Constanta

Ultima actualizare: 30-08-2016 07:13
mensa

Cei care vor sa-si valideze inteligenta printr-un test standardizat, administrat de un proctor acreditat Mensa, cu rezultate recunoscute international, o pot face in curand, la Constanta.

O noua testare este programata pe data de 4 septembrie 2016, la Liceui Teoretic "Ovidius", incepand cu ora 11:00.

Testele sunt calibrate pentru determinarea coeficientului de inteligenta matematica si rationala si constau in 45 de intrebari, la care candidatii trebuie sa raspunda in 20 de minute.

Intrebarile sunt de tip "culture fair", bazate exclusiv pe imagini si diagrame. Testarea pentru candidatii juniori (varste cuprinse intre 11 si 16 ani) de face diferentiat: 25 de intrebari, 15 minute.

Sesiunea este destinata consolidarii organizatiei regionale Mensa Constanta, dar la testare sunt bineveniti si turistii aflati pe litoral, in vacanta.

Inscrierile se fac online pe www.mensa-romania.ro pana pe 1 septembrie 2016. Candidatii care obtin un scor ce ii plaseaza in primii 2% cei mai inteligenti oameni vor fi invitati sa se alature celor peste 650 de membri Mensa Romania.

Mensa Romania, infiintata in 1991, este una dintre cele 34 de organizatii Full National Mensa afiliate la Mensa International. Mensa - The High IQ Society, fondata la Oxford in 1946, are ca principal obiectiv identificarea, promovarea si aplicarea inteligentei in beneficiul umanitatii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO