Zumba. Noul sport care te ajuta sa slabesti in pasi de dans


Ultimul update: Luni 15 Octombrie 2012 05:56
Data publicarii: Sambata 26 Iunie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sport
Zumba

Distractie, relaxare, gimnastica si dans - toate intr-una. Asta fac romanii care vor sa se destinda si sa-si lucreze musculatura in acelasi timp. Zumba este un sport nou, venit de pe meleaguri columbiene.

In Alba-Iulia, slabitul in pasi de dans a atras femeile ca un magnet. Tot mai multe se relaxeaza dupa orele de program la Zumba, o noutate in materie de fitness

Acest sport poate fi practicat de domnisoare si de doamne fara limita de varsta si nu necesita nici experienta. Exercitiile sunt benefice atat pentru corp, cat si pentru suflet, relaxeaza si in acelasi timp ajuta la tonifierea muschilor.

Zumba este o forma de aerobic care a aparut in 2001. Este o combinatie foarte reusita de miscare, de fitness cu dans, nu sunt pasi grei de dans sunt doar pasii de baza, de salsa, merengue, cumbia, reggaeton si are avantajul ca lucrezi distrandu-te.

Cu ajutorul unui instructor de zumba, poti pierde intr-o ora de la 600 pana la 1000 de calorii.

In plus, in aceste vremuri tulburi, practicarea acestui sport nu costa mai mult de o suta de lei pe luna. Deloc scump, avand in vedere ca ai miscare, distractie si relaxare la pachet.
 

Sursa: Pro TV

Tags: zumba, aerobic, fitness,

Silueta de invidiat? Inchideti-va intr-un balon si mergeti pe apa
Slabeste rapid cu Indoorwalking, ultima moda in materie de fitness!
Pentru un corp perfect incercati hip dance, house, zumba si pilates
VIDEO PROTVPLUS.RO