Marius Lacatus, noul antrenor al Stelei

26-09-2010 00:00


Lacatus

Gigi Becali, a declarat, duminica seara, ca Marius Lacatus este noul antrenor al echipei din Bulevardul Ghencea, el urmand sa se afle pe banca tehnica pana la finalul actualei editii a Ligii I.

"Marius Lacatus e noul antrenor al Stelei. Am discutat 5 minute si l-am convins. Eu nu ma bag la echipa pana la finalul campionatului. Am negociat si ne-am inteles pana la finalul campionatului. Marius are un suflet bun si i-am zis: «Mariuse vino incoace». I-am zis ca trebuie sa fie fiara cu jucatorii. I-am spus sa nu fie asa bland cu jucatorii", a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro

Tehnicianul Marius Lacatus a declarat, duminica seara, ca spera ca la formatia bucuresteana sa nu fie "mantaua de vreme rea" si dupa doua-trei etape sa plece, informeaza prosport.ro. "Am avut o discutie cu Gigi. Eu am spus demult ca de fiecare data cand se apeleaza la serviciile mele voi raspunde prezent. Depinde si de circumstante. Eu plecasem cu un gand la drum, dar in momentul in care s-a apelat la mine am observat ce se intampla si nu am putut refuza. Tot ce va depinde de mine voi face, dar asta nu inseamna ca daca vine Lacatus se va rezolva totul. I-am spus ca sper sa nu fiu mantaua de vreme rea si dupa doua-trei etape sa plec. Vom trage la linie la finalul campionatului si daca sunt rezultate vom continua. Nu am convingerea ca voi ramane pana la final. Eu nu mi-am indepartat suporterii niciodata. Sper sa nu-i aduc in situatia de a-i determina sa strige demisia pentru ca vã dati seama ce ar insemna pentru mine. Este o bucurie ca ma intorc la Steaua. Jucatorii trebuie sa fie fiare, nu eu. Eu voi incerca sa-i determin sa aiba o atitudine pozitiva", a spus Marius Lacatus.

Sursa: ProSport

VIDEO PROTVPLUS.RO