Victor Piturca, despre Mutu si Tamas: "Sunt eliminati definitiv de la echipa nationala"

11-08-2011 17:40


Adrian Mutu si Gabriel Tamas parasesc echipa nationala cu ochii in pamant, pe usa din dos. Cei doi fotbalisti au fost exclusi din lot, dupa ce, asa cum au scris jurnalistii de la "Pro Sport", au intarziat in cantonament, pentru ca au fost la restaurant.

Victor Piturca stia ca sunt recidivisti, iar asta i-a costat intrarea in teren, la partida cu San Marino.

Victor Piturca ne-a dat vestea excluderii dupa ce Romania a castigat aseara doar cu 1-0 in fata echipei din San Marino.

"Sunt eliminati definitiv de la echipa nationala" - a spus selectionerul Romaniei. Piturca nu a vrut sa ii ierte, mai ales ca potrivit celor de la "Pro Sport", Mutu si Tamas ar fi baut vin. Ambii neaga episodul cu paharul, dar admit totusi ca au gresit.

"Are dreptate, n-avem ce sa spunem. Trebuia sa respectam programul. Ne-a dat liber, am intrat o ora in intarziere ..." - a spus Adrian Mutu.

De altfel, Gabi Tamas fundasul echipei engleze "West Bromwich Albion", nu este la primul episod de acest gen. In iunie anul acesta, a ratat turneul nationalei din America de Sud pentru ca nu s-a trezit si a pierdut avionul.

In schimb, Mutu - ajuns deja la 32 de ani - s-a transformat treptat dintr-o mare speranta intr-o deziluzie. El risca acum si un proces urat in instanta, dupa ce anul trecut a batut rau un chelner intr-un bar din Florenta. Nu s-au inteles la bani si ar putea ajunge la tribunal.

Si clubul Chelsea vrea in jur de 17 milioane de euro de la el, dupa ce, in 2004, pe cand juca la Londra, a fost scos de pe teren 7 luni pentru consum de cocaina. A urmat cazul sibutramina, care a atras o noua suspendare.

Acelasi Piturca l-a trimis acasa de la nationala si in 2006 dupa o cearta cu secundul Stefan Iovan. 3 ani mai tarziu la fel a procedat si Razvan Lucescu, suparat ca Mutu a chefuit pana in zori intr-un bar din Novi Sad.

VIDEO PROTVPLUS.RO