"Va fi un meci mare!" Promisiunea lui Lucian Bute inaintea luptei cu Badou Jack pentru CENTURA MONDIALA

30-04-2016 16:51


Lucian Bute - Agerpres

Pugilistul roman Lucian Bute a declarat intr-o conferinta de presa, la Washington, ca se simte in forma inaintea meciului pe care-l va sustine, pe 30 aprilie, cu suedezul Badou Jack si considera ca presiunea va fi mult mai mare pe adversarul sau.

Meciul lui Lucian Bute va fi LIVE TEXT pe sport.ro, duminica dimineata, de la ora 06.00

"Sunt recunoscator pentru aceasta oportunitate, de a lupta pentru titlul WBC. Pregatirea mea a fost foarte buna, ma simt puternic si am muncit foarte mult ca sa pregatesc confruntarea cu Badou Jack. A fi campion de doua ori este un vis, dar sambata noapte veti vedea un nou campion. Acum presiunea nu este pe umerii mei, nu eu sunt campionul ci Badou Jack, de aceea cred presiunea va fi pe el'', a spus Bute.

El a aratat ca Badou Jack este un boxer bun, care are un trecut impresionant la amatori, in prezent fiind campion, insa a mentionat ca acesta ''nu are nimic special''.

''Boxeaza bine, dar nu exceptional. Eu am mai multa experienta, am viteza mai mare si garda inversa. Cred ca avantajul este de partea mea'', a spus Bute.

El a afirmat ca nu s-a gandit la retragerea din activitatea competitionala, dar a avut trei ani in care s-a confruntat cu unele ''obstacole'' fizice si psihice. ''Acum am revenit si vreau sa-i iau centura lui Badou Jack. Sunt mai agresiv ca niciodata si va fi un meci spectaculos. Sunt aici ca sa-l opresc pe Badou Jack'', a spus pugilistul roman.

La randul sau, adversarul lui Bute a declarat ca orice este posibil sa se intample in cele 12 runde, dar ca se simte pregatit din toate punctele de vedere.

''Toata lumea stie ca eu sunt intotdeauna in forma. Orice se poate intampla, dar eu vreau sa ajung sa lupt cu DeGale. Pentru asta trebuie sa trec mai intai de Lucian. El este un luptator foarte bun, unii zic ca sansele sunt 50-50 si iau asta foarte in serios. inca ma antrenez pentru acest meci ca si cand eu as fi challengerul. intotdeauna am crezut in mine, sunt puternic mental si am muncit din greu. Voi arata tuturor ca sunt un luptator de mare clasa'', a spus, in aceeasi conferinta de presa, suedezul Badou Jack.

Gala care va avea loc la arena DC Armory din Washington va mai cuprinde, pe langa confruntarea dintre Lucian Bute si Badou Jack, si meciul dintre dintre britanicul James DeGale, actualul campion mondial IBF la supermijlocie, si mexicanul Rogelio Medina. invingatorii celor doua intalniri urmeaza sa se infrunte intr-un meci pentru unificarea titlului mondial la aceasta categorie, in cursul acestui an.

Sursa: Agerpres

Tags: lucian bute, meci, box,

VIDEO PROTVPLUS.RO