Un luptator UFC a salvat doi tineri care erau agresati intr-o statie de autobuz


Ultimul update: Joi 25 Octombrie 2012 00:59
Data publicarii: Vineri 08 Iunie 2012 10:01
Categorie: Stiri Sport
Nick Ring

Sportivul Nick Ring a observat cum mai multi tineri bateau doua persoane intr-o statie de autobuz din Cagliari, Italia si fara sa stea prea mult pe ganduri a sarit in ajutorul acestora.

Nick tocmai terminase un curs de yoga si pleacase cu masina sa isi cumpere o cafea, cand a observat cum mai multe persoane bateau si jefuiau doi tineri.

Luptatorul UFC a tras imediat pe dreapta si a verificat daca victimele erau in regula, dupa care s-a urcat la loc in autoturism si a inceput sa ii urmareasca pe infractori. Cand a reusit sa ii ajunga din urma, Nick a coborat din masina si a inceput sa alerge dupa ei.

Un trecator care a fost martor la incident s-a alaturat si el prinderii atacatorilor si a reusit sa-l imobilizeze pe unul din acestia.

"Am vazut cum acesti golani se iau de oameni fara aparare si am stiut ca trebuie sa ajunga in fata justitiei. S-au uitat probabil la prea multe filme si s-au crezut mai puternici decat in realitate. Nu mi-a fost niciun moment frica de ei, mi-am dat seama imediat ca sunt niste escroci amatori", a povestit Nick Ring pentru Cagewriter.

Cu ajutorul celor doi samariteni, politia a resit sa aresteze trei dintre infractori, care au fost acuzati de agresiune. Varsta acestora este cuprinsa intre 15 si 17 ani. Un al patrulea suspect este cautat de politia din Cagliari.

Nick a mai precizat ca nu cunoaste numele celui care l-a ajutat in prinderea agresorilor, dar ca acesta a dat dovada de foarte mult eroism.

Sursa foto: Facebook

Sursa: Yahoo News

VIDEO PROTVPLUS.RO