Tatăl celebrului luptător UFC Khabib, în stare gravă din cauza coronavirusului

Ultima actualizare: 19-05-2020 14:14
Khabib
Getty

Săptămâna trecută, presa internațională anunța că tatăl luptătorului UFC Khabib Nurmagomedov, cel care l-a și antrenat o lungă perioadă, Abdulmanap Nurmagomedov, este spitalizat în stare critică.

Khabib a confirmat speculațiile, luni, într-un videoclip Instagram, menționând că noul coronavirus i-a agravat semnificativ starea de sănătate tatălui său, relatează Yahoo News.

Abdulmanap a fost testat inițial negativ la infecția cu COVID-19, în timp ce era internat în casa sa din Dagestan. Ulterior, acesta a fost transportat la un spital din Moscova pentru că starea i s-a agravat. Nu este clar când a testat pozitiv COVID-19.

Tatăl lui Khabib a fost plasat în comă indusă după ce complicațiile provocate de pneumonie au dus la o intervenție chirurgicală la inimă, pneumonia fiind rezultatul contractării COVID-19.

Khabib, care a zburat acasă și a rămas în Dagestan de la debutul pandemiei de COVID-19, a declarat că boala a făcut ravagii printre rudele sale și a cauzat mai multe decese.

„Peste 20 de rude apropiate au suferit de COVID-19 și au avut nevoie, de asemenea, de terapie intensivă. Unele dintre ele nu se mai află printre noi”, a spus Khabib Nurmagomedov.

Khabib Abdulmanapovich Nurmagomedov este dublu campion mondial la lupte Sambo (stil de arte marțiale originar din Rusia,  asemănătoare cu Judo) și campion UFC Lightweight.

Cu 28 de victorii și nicio îngrângere, el deține cea mai lungă serie de invincibilitate în MMA.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO