SkySports: Toate meciurile din Liga Campionilor și Europa League se vor juca în august, după un program infernal

Ultima actualizare: 19-04-2020 13:15
SkySports: Toate meciurile din Liga Campionilor și Europa League se vor juca în august, după un program infernal
Getty

Liga Campionilor, întreruptă în martie din cauza pandemiei, se va relua pe 7 august, în timp ce Europa League va reporni pe 2 august, urmând ca toate meciurile rămase de disputat să se joace pe tot parcursul acestei luni.

 

SkySports Italia scrie că cel mai plauzibil scenariu, pe care UEFA l-ar putea anunța după întâlnirea de marți cu reprezentanții federațiilor naționale, este ca toate meciurile rămase de disputat în Liga Campionilor și Europa League să se joace în luna august.

Astfel, prima ar urma să se redeschidă Europa League, unde se vor juca Sevilla- Roma și Inter Getafe, pe 2 sau 3 august, returul fiind programat pentru data de 6 august.

Urmează pe 10 și 13 august sferturile de finală, semifinalele pe 17 și 20 august, iar finala pe 27 august, pe arena poloneză din Gdansk.

 

Meciuri din 3 în 3 zile

 

Pe 7 august ar trebui să se reia și Liga Campionilor, cu meciurile dintre Juventus și Lyon, respectiv Manchester City- Real Madrid. 

La 8 august, se vor disputa partidele Bayern Munchen - Chelsea şi FC Barcelona - Napoli, din aceeaşi fază a competiţiei.

Partidele din sferturi se vor juca la 11-12 august, turul, şi 14-15 august, returul.

Semifinalele vor avea loc în 18-19 august şi 21-22 august.

Finala este programată la 29 august, pe Stadionul Ataturk din Istanbul.

Ediţia 2020/2021 a fazei grupelor Ligii Campionilor va începe în luna octombrie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO