Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor pentru al doilea an consecutiv. Prima reactie a sportivei

Dată publicare: 05-09-2015 13:53
Dată actualizare: 08-09-2015 06:53


Simona Halep - Agerpres

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, N. 2 mondial, s-a calificat la Turneul Campioanelor, care va avea loc la Singapore intre 25 octombrie si 1 noiembrie, a anuntat site-ul wtafinals.com.

Simona Halep este a doua calificata la Turneul Campioanelor, dupa americanca Serena Williams, liderul mondial, arata Agerpres. La aceasta competitie participa primele opt jucatoare ale lumii.

Anul trecut, la prima ei participare la Turneul Campioanelor, Simona Halep a disputat finala, fiind invinsa de Serena Williams, in fata careia se impusese in grupe.

"Sunt foarte bucuroasa ca m-am calificat din nou la Turneul Campioanelor. Anul trecut am avut un parcurs extraordinar, ajungand in finala si invingand-o pe Serena in grupe, si ma voi stradui sa reusesc chiar mai mult in acest an. Am avut pana acum un sezon formidabil, fiind sustinuta de multi fani din toata lumea, si sper sa vad si mai multi fani in octombrie la Singapore", a spus Halep.

In turul 3 al probei feminine de simplu la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, Halep o intalneste pe americanca Shelby Rogers (duminica, 02,00).
 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO