Sechestru pe conturile vicecampioanei Romaniei. "In acest conditii, vom regandi strategia echipei"


Ultimul update: Joi 09 Iulie 2015 06:43
Data publicarii: Luni 06 Iulie 2015 09:56
Categorie: Stiri Sport
ASA Targu Mures Mara Muresan Dan Petrescu

 Conturile clubului de fotbal ASA Targu Mures au fost blocate, in urma unui control financiar ce a avut loc la sediul asociatiei in perioada 2014-2015,

Anuntul a fost facut de reprezentantii vicecampioanei Romaniei pe site-ul oficial. ''Conducerea ASA Targu Mures a informat astazi jucatorii si echipa tehnica asupra faptului ca, temporar, conturile clubului au fost blocate in urma controlului ce a avut loc in perioada 2014-2015, la sediul asociatiei'', mentioneaza comunicatul citat de Agerpres.

Masura blocarii conturilor a fost contestata de club in instanta, urmand sa se judece solicitarea asociatiei.

''In aceste conditii, conducerea clubului va regandi strategia viitoare a intregii echipe, dar prioritar va fi achitarea restantelor catre jucatori si catre personalul aflat sub contract. De asemenea, conducerea clubului isi reafirma atitudinea sa de totala transparenta si colaborare pentru clarificarea cat mai urgenta a cazului'', mai mentioneaza comunicatul, clubul precizand ca nu poate oferi si alte detalii, avand in vedere ca situatia judiciara este in derulare.

ASA Tg. Mures va juca Supercupa Romaniei, miercuri, la Constanta, contra campioanei Steaua Bucuresti.

Echipa antrenata de Dan Petrescu va debuta in noul sezon al Ligii I duminica 12 iulie, de la ora 21,00, acasa, cu Dinamo Bucuresti.

ASA este calificata in turul al treilea preliminar al Europa League, care va avea loc pe 30 iulie si 6 august.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO