Victor Piturca nu si-ar mai fi platit taxele si impozitele de 4 ani. Selectionerul a fost somat sa-si achite datoriile

Dată publicare: 02-07-2014 18:41
Dată actualizare: 05-07-2014 07:17


Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a fost somat sa-si plateasca darile catre stat, pentru a evita un sechestru pe conturi.

Se pare ca acesta nu-si mai platise taxele si impozitele de 4 ani, timp in care datoria catre Primaria Sectorului 5 a ajuns la 700 de milioane de lei vechi.

Victor Piturca a fost luat prin surprindere de somatia primita de la Directia de Taxe si Impozite si sustine ca totul a fost neintelegere.

"Domnul Piturca avea un titlu executoriu emis pentru impozitele neplatite la apartament si la automobilele pe care le detine. Avea in jur de 690 de milioane", a informat Adrian Popescu, directorul executiv al Directiei de Taxe si Impozite Primaria Sectorului 5.

Selectionerul echipei nationale a aflat intamplator de aceasta datorie.

"I-a fost facuta lipirea pe usa a titlului executoriu si am inteles ca au fost zilele trecute sa isi plateasca intretinerea, au gasit titlul executoriu si miercuri au si platit", a mai spus Popescu.

Necazuri cu banii are si Alex Piturca. Si fiul cel mare al antrenorului nationalei a uitat sa achite 40.000 de mii de lei, adica impozitul pentru o masina. Risca sa i se blocheze conturile. Poate contesta, insa, titlul executoriu, daca nu a semnat pentru primirea notificarii.

Tatal sau, selectionerul, castiga 360.000 de euro pe an de la Federatia Romana de Fotbal si are contract pana in 2016.


VIDEO PROTVPLUS.RO