Ronaldo, tată pentru a cincea oară. Cum a reușit să-și lase iubita gravidă, deși a făcut vasectomie

Dată publicare: 09-03-2021 16:37
Dată actualizare: 09-03-2021 16:50


Ronaldo, tată pentru a cincea oară. Cum a reușit să-și lase iubita gravidă, deși a făcut vasectomie

Brazilianul Ronaldo, 44 de ani, președinte și acționar la clubul spanion Valladolid, își mărește familia. Iubita lui, Celina Locks, 30 de ani, a anunțat pe rețelele de socializare că este însărcinată, informează Marca.

„N-am cuvinte care să descrie acest moment. Începe o nouă fază a vieții mele. Și asta aduce o mare responsabilitate. De-a lungul celor 30 de ani, m-am întrebat întotdeauna dacă acest moment va veni vreodată. Și acum, iată-mă cu această imensă fericire în mine”, a scris, pe Instagram, iubita fostului star brazilian.

 

 

În 2010, după ce a fost supus unui test de paternitate care a confirmat că este tatăl lui Alexander, rezultatul unei aventuri cu chelnerița Michele Umezu, Ronaldo și-a făcut vasectomie, operație chirurgicală de sterilizare. Înainte ca această intervenție să aibă loc, brazilianul și-a înghețat sperma.

Fostul mare fotbalist mai are patru copii: Ronald, Maria Sofia, Maria Alice și Alexander.

În cariera sa de fotbalist, Ronaldo Nazario a jucat pentru Cruzeiro, PSV Eindhoven, Barcelona, Inter Milano, Real Madrid, AC Milan și Corinthians. "Il Fenomeno" are în palmares 18 trofee, printre care titlurile mondiale din 1994 și 2002. De asemenea, Ronaldo a cucerit "Balonul de Aur" de două ori, în 1997 și 2002.

Sursa: Marca


VIDEO PROTVPLUS.RO