Reportaj CNN despre Larisa Iordache, "noua Nadia": "Nu eu am ales gimnastica, ci gimnastica m-a ales pe mine"


Ultimul update: Duminica 19 Octombrie 2014 06:55
Data publicarii: Joi 16 Octombrie 2014 09:57
Categorie: Stiri Sport
Larisa Iordache

Sportiva Larisa Iordache este personajul principal intr-un reportaj realizat de CNN, ea fiind supranumita in acest material "noua Nadia a Romaniei".

Emisiunea "sarbatoreste inspiratia si performanta in sport", iar gimnastica romaneasca reprezinta astazi unul dintre singurele sporturi din tara care inca mai produce campioni la cel mai inalt nivel.

"Au trecut 25 de ani de cand Comunismul a cazut in Romania, atat de multe s-au s-au schimbat in tara din Europa de Est, insa productia generatiilor de gimnasti continua sa genereze campioni", scrie CNN in deschiderea reportajului publicat si pe site, conform Sport.ro.

"Nu eu am ales gimnastica, ci gimnastica m-a ales pe mine. Pur si simplu s-a intamplat. Sunt foarte fericita de tot.", spune Larisa, care isi aminteste ca a fost observata prima data in timp ce se dadea cu rolele in parc, in timp ce isi alerga fratele. Mariana Campeanu-Silisteanu a fost antrenoarea care a pus ochii pe actuala campioana din Romania: "Cred ca a vazut ca avea viteza si energie, asta a impresionat-o".

CITITI integral opiniile celor de la CNN despre campioana Larisa Iordache pe www.sport.ro!

Sursa: Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO