Paralizia sportivei Maria Komissarova este definitiva, dupa fractura de coloana de la Jocurile Olimpice

06-03-2014 09:07


Maria Komissarova

Schioarea rusa Maria Komissarova, care a suferit o fractura la coloana vertebrala in timpul unui antrenament, la Jocurile Olimpice de la Soci, nu isi va mai recupera functiile coloanei vertebrale, astfel ca paralizia sa este definitiva, informeaza AFP.

"Avand in vedere gravitatea ranii, functiile coloanei vertebrale nu se vor regenera. Conform specialistilor, Masha (n.r. - Maria Komissarova) va putea sa se deplaseze cu ajutorul unui echipament special", a anuntat Federatia Rusa de Freestyle (FFR), citand medicii care au operat-o pe sportiva.

Komissarova, in varsta de 23 de ani, a fost spitalizata la 16 februarie, la o zi dupa accident, intr-o clinica din Munchen. Schioarea va trebui sa stea internata zece saptamani, pentru a se adapta noii sale situatii, si pentru ea va urma o lunga perioada de tratament si recuperare.

Maria Komissarova era optimista la 26 februarie, cand a scris pe Instagram ca nu isi mai simte corpul de la mijloc in jos, dar ca este puternica si va fi "pe picioare intr-o zi".

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO