Maria Sharapova, în declin. Motivul real pentru care s-ar fi retras de la Miami Open

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Maria Sharapova - shutterstock

Maria Sharapova i-a răspuns unui fan care i-a cerut o explicație pentru retragerea acesteia de la Turneul de la Miami.

Rusoaica a acuzat o accidentare la antebrațul stâng, și afirmă că a descoperit și o problemă la plămâni, astfel că nu poate juca.

O fană care și-a cumpărat bilete la Miami Open pentru a o vedea pe Sharapova și-a exprimat nemulțumirea pe Twitter, cerându-i sportivei să spună adevărul. Iar rusoaica i-a răspuns.

”De obicei nu vorbesc prea mult despre accidentările mele, pentru că asta implică meseria de sportiv profesionist. Nu mă înscriu pentru nimic în cariera mea, dacă nu știu că pot fi 100% implicată”, a scris Sharapova pe contul ei de Twitter, arătându-se impresionată de mesajul fanei sale.

”Pe lângă faptul că mi-am amorțit antebrațul stâng pentru 30 de minute înainte de primul meci la Indian Wells, pentru a nu simți dureri, am aflat că am și un gol de aer la plămâni, din cauza căruia nu am avut boie să zbor timp de 3 săptămâni”, a mai precizat Sharapova.

Între timp, fosta mare jucătoare rusă Anna Chakvetadze a afirmat că Sharapova şi-a dat seama că are nevoie de o pauză pentru a nu se face de râs în continuare prin eliminări rapide.

"Sharapova a luat doar o pauză, este clar că nu are nicio accidentare. Pur şi simplu şi-a dat seama că nu mai are rost să joace. Se cunoaşte foarte bine şi a înţeles că este mai bine să se antreneze pentru a ajunge la un nivel optim. Sunt convinsă că va reveni la nivelul dinaintea perioadei de suspendare", a spus Chakvetadze, potrivit Championat, scrie sport.ro.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO