Legenda boxului Muhammad Ali este internat in spital, conectat la aparate. Familia e pregatita pentru cel mai negru scenariu

Dată publicare: 03-06-2016 20:47
Dată actualizare: 06-06-2016 00:48


Muhammad Ali

Muhammad Ali, legenda boxului international din anii ’70 a fost internat joi seara la terapie intensiva cu probleme respiratorii. Medicii se tem pentru ce este mai rau, iar familia s-a adunat la spitalul din Scottsdale, Arizona.

Muhammad, in varsta de 74 de ani, a fost diagnosticat in 1984 cu Parkinson, dupa ce s-a lasat de box. Triplul campion mondial a fost spitalizat ultima data in ianuarie anul trecut, pentru o grava infectie urinara. Un membru al familiei a confirmat informatiile pentru AP, potrivit BBC, dar nu a precizat spitalul la care este internat fostul sportiv.

Patru dintre cei noua copii ai starului au ajuns joi noapte la spitalul la care este internat, iar restul familiei este asteptata sa vina. Medicii sunt extrem de rezervati in privinta starii de sanatate a pacientului si incearca sa il stabilizeze. Potrivit Mirror, Muhammad este conectat la aparate care il mentin in viata.
 

Sursa: Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO