Internaţionalul turc Ahmet Yilmaz Calik a murit într-un accident rutier. Momentul tragediei a fost filmat

Ultima actualizare: 11-01-2022 14:22
Ahmet Calik
AFP

Fundaşul internaţional turc Ahmet Yilmaz Calik şi-a pierdut viaţa în urma unui accident rutier, a anunţat marţi clubul de fotbal Konyaspor, citat de DPA.

Calik, care urma să împlinească luna viitoare 28 de ani, a adunat opt selecţii în reprezentativa Turciei, ultima dintre ele în 2017, cu ocazia unui meci împotriva naţionalei Republicii Moldova.

Apărătorul turc a decedat după ce maşina pe care o conducea s-a răsturnat în timp ce se deplasa din capitala Ankara către oraşul Nigde, conform agenţiei Anadolu. În imaginile difuzate de mass-media locală poate fi văzut automobilul lui Calik grav avariat, pe marginea şoselei, potrivit Agerpres.

 

Ahmet Yilmaz Calik şi-a început cariera la Genclerbirligi (2011-2017), de unde s-a transferat apoi la Galatasaray Istanbul, echipă la care a evoluat până în 2020, când a semnat cu Konyaspor.

Federaţia turcă de fotbal, Galatasaray şi alte cluburi de top din Turcia, precum şi ministrul Tineretului şi Sportului din această ţară, Mehmed Kasapoglu, au transmis condoleanţe după anunţul decesului lui Calik.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO