Floyd Mayweather il bate la puncte pe Manny Pacquiao. Vezi toate fazele unui meci castigat categoric de american

×
Codul embed a fost copiat

Floyd Mayweather - Manny Pacquiao. "Meciul secolului", asa cum a fost denumit de presa din toata lumea, a fost transmis in direct pe ProTV. Vezi toate fazele meciului.

Excentricul Floyd Mayweather ramane regele boxului la categoria semi-mijlocie. Duminica dimineata, in direct la PROTV, americanul l-a invins la puncte pe marele sau rival, filipinezul Manny Pacquiao, in "Meciul Secolului". Mayweather a castigat si un cec fabulos de 180 de milioane de dolari, adica va primi cate 83 de mii de dolari pentru fiecare secunda petrecuta in ring. Cu toate ca a pierdut, Pacquiao va incasa si el peste 100 de milioane de dolari.

Pentru a-l vedea pe Manny in "Meciul Secolului", filipinezii nu au avut voie sa foloseasca aerul conditionat sau electrocasnicele, ca sa nu pice reteaua de electricitate. Manilla, pe durata meciului, a fost un oras paralizat.

LIVE TEXT: 

DECIZIA: VICTORIE PRIN DECIZIE UNANIMA: FLOYD MAYWEATHER. Un arbitru a punctat 118 - 110, ceilalti doi 116 - 112, pentru Mayweather.

Citește și
Floyd Mayweather Jr. - GETTY
Poarta o pereche de pantofi o singura data si are toti banii intr-un cont. Ce face Mayweather cu milioanele de dolari
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Mayweather se pupa cu toata lumea, de la Pacquiao la oamenii din ring. In acelasi timp, insa, americanul se injura cu fanii care l-au huiduit copios. Se asteapta decizia.

FINAL DE MECI!!! 

RUNDA 12: Ultimul asalt al lui Pacquiao: o directa de stanga ce il muta foarte putin inapoi pe Mayweather. Raspunde bine Floyd. Transpirat, epuizat, Pacquiao are in fata un Mayweather care pare ca abia acum s-a incalzit. Ultimele secunde sunt traite de Floyd cu pumnul in aer: americanul e 100% convins ca a castigat.

RUNDA 11: Mayweather face o repriza minunata. Niciun pumn al lui Manny nu atinge cu adevarat tinta, iar filipinezul mai are o singura varianta daca vrea sa obtina ceva azi: KO in ultima runda.

RUNDA 10: Nimic cu adevarat spectaculos in aceasta runda, care anticipeaza insa un final de meci incins. Va reusi Manny sa-l faca KO pe Floyd sau va astepta o decizie care sa-i fie favorabila?

RUNDA 9: Repriza a inceput cu doua directe de stanga bine plasate ale lui Pacquiao, a continuat cu eschivele fantastice ale lui Mayweather si s-a incheiat cu un schimb de lovituri. Greu de tot de judecat acest meci. Daca se va termina la puncte, orice e posibil, poate cu un plus pentru Mayweather.

RUNDA 8: Manny a ratat un croseu de dreapta care putea sa-i fie fata lui Floyd. Mayweather arata inca o data cat de bun este pe eschive. Filipinezul loveste, dar putini pumni il ating cu adevarat pe american.

RUNDA 7: A iesit la bataie si Floyd. Probabil americanul si-a facut calculele si a realizat ca nu poate astepta la nesfarsit ca Pacquiao sa greseasca. Manny a prins insa si el o lovitura excelenta.

RUNDA 6: Momente senzationale. Manny il baga in corzi cu o stanga pe Floyd. Urmeaza trei serii de lovituri ale filipinezului, dupa fiecare dintre ele, Mayweather a lasat garda jos si i-a spus NO adversarului sau, semn ca nu il poate pune la podea.

RUNDA 5: Nimeni nu stie sa fuga ca Floyd. Americanul e fabulos pe defensiva, nu lasa nimic sa treaca, ba chiar prinde si o lovitura buna cu care il obliga pe Manny sa fie mai atent. Publicul nu gusta momentele, dar boxul inseamna si defensiva.

RUNDA 4: BOMBARDAMENT! Pacquiao a trimis probabil o suta de lovituri in aceasta repriza si a ridicat in picioare sala. Au fost momente in care Floyd n-a iesit din corzi.

RUNDA 3: Incep sa curga tot mai bine loviturile si sa se vada rivalitatea uriasa dintre cei doi. Nicio lovitura clara insa pana acum, chiar daca si Manny si Floyd au reusit fara indoiala sa puncteze. Greu de gasit un invingator din ce am vazut pana acum.

RUNDA 2: Pacquiao schimba complet stilul din prima repriza si iese la atac. A dat drumul loviturilor rapide care l-au facut o legenda. Mayweather e insa foarte bun in defensiva si scapa intreg dupa ce a ajuns de 3 ori in coltul ringului.

RUNDA 1: Meciul incepe sub semnul prudentei, iar Mayweather reuseste sa scape dupa ce in ultimele secunde a fost prins in colt de catre Pacquiao. Sala din Las Vegas asteapta explozia filipinezului, care a parut hotarat mai degraba sa-si masoare adversarul si sa sacrifice prima runda.

INCEPE MECIUL!!!

06:50 Pentru ca Showtime si HBO nu s-au inteles, sunt doi prezentatori in aceasta seara. Michael Buffer a strigat deja "Let's get Ready to Ruuuumbbbbbleeeeee" :) Mayweather nu va fi prezentat de el.

06:45 Jamie Foxx a intonat imnul Statelor Unite. Mayweather si Pacquiao intra in scurt timp in ring.

06:30 29 de tari au PIB-ul mai MIC decat incasarile totale ale galei pe care o urmarim acum. Statistica oferita de Guardian mai arata si ca, daca meciul va ajunge pana in runda 12, Mayweather va incasa 138.000 de dolari pentru fiecare secunda.

06:25 Adrien Brody, Sting, Paris Hilton, Magic Johnson. Transmisia se opreste din nou pe cateva din vedetele aflate in public.

06:15 Cele mai bune momente ale celor doi au fost prezentate intr-un montaj video. Mayweather si Pacquiao sunt inca in vestiar.

Mayweather a multumit familiei si lui Dumnezeu in ultimul mesaj publicat pe Twitter inainte de meci.

06:10 N-a mai ramas practic nimic altceva decat marele main-event. Dupa ani buni de negocieri, dupa o intelegere de sute de milioane de dolari, Floyd Mayweather si Manny Pacquiao vor urca in ring pentru meciul secolului.

Filipinezii urmaresc meciul din Las Vegas in strada. S-au strans cu miile pe strazi desi temperatura ajunge aproape de 40 de grade.

06:00 Robert De Niro, Mark Whalberg, Michael Jordan, dar si Evander Holyfield sunt in public. Manny Pacquiao a publicat pe Twitter echipamentul sau pentru aceasta seara.

05:52. Buna dimineata tuturor celor care s-au trezit mai devreme in aceasta duminica pentru a vedea meciul dintre Mayweather si Pacquiao. Gala a inceput deja la ProTV, meciurile din undercard sunt insa pe sfarsite. Pentru cei care nu sunt acum pe langa un televizor, va vom tine la curent cu tot ce se intampla in acest live text.

Biblia, inainte de meci

Floyd Mayweather - Manny Pacquiao. Potrivit sport.ro, inainte de lupta, Manny Pacquiao va studia Biblia pe tot parcursul zilei, iar apoi va iesi la o plimbare, pentru putin aer curat.

De cealalta parte, Floyd Mayweather se va sfatui cu oamenii din echipa sa, pentru a se pregati de lupta. "Este un perfectionist. Va fi atent la orice detaliu, de la ce sosete va lua, la ce pasta va folosi si ce costum va purta dupa lupta", a declarat promotorul boxerului american.

10.000 de spectatori au asistat la proba cantarului

Vineri seara a avut loc proba cantarului oficial, prilej cu care a fost stabilit un nou record. Peste 10.000 de persoane au asistat la eveniment, fiecare platind pe bilet 10 dolari.

Manny Pacquiao a urcat primul pe cantar, care a afisat greutatea de 65,8 kilograme, mult sub limita de 67 de kilograme. Imediat dupa ce a trecut proba, filipinezul a mancat mai multe felii de tort de ciocolata si a baut apa, scrie Agerpres.

Floyd Mayweather a avut 66,2 kilograme, iar americanul s-a limitat doar sa bea apa dupa ce a trecut testul.

Cei doi s-au privit apoi indelung, timp de cateva secunde, de la cativa centimetri distanta unul fata de celalalt, Manny Pacquiao parand mai relaxat decat Floyd Mayweather.

Odata trecuta acesta proba, cei doi sportivi urmeaza sa se infrunte duminica, de la 6 dimineata, intr-o gala ce va fi transmisa in direct pe ProTV si livetext pe www.stirileprotv.ro. Centura care va fi inmanata la sfarsit invingatorului este incrustata cu diamante si alte pietre pretioase, avand o valoare de 1 milion de dolari. Pretiosul trofeu a fost lucrat manual de un artist mexican, relateaza Agerpres.

Arbitru de ring a fost desemnat, de catre Nevada State Athletic Commision, Kenny Bayless, iar ca arbitri-judecatori - Burt Clemens, Dave Moretti si Glenn Feldman.

Sume uriase pariate pe meci

Record de pariuri in Las Vegas pe meciul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquiao. Peste 45 de milioane de dolari au fost pariati pana acum pe acest meci, majoritatea banilor fiind pusi pe victoria lui Mayweather la puncte, desi cele mai multe pariuri, ca numar, au fost puse pe Pacquiao, lucru normal avand in vedere cotele mari ale lui Pacquiao, scrie www.sport.ro.

Aceeasi suma a fost pariata si in Marea Britanie pe acest meci, englezii fiind recunoscuti pentru pasiunea lor pentru box si pentru pariuri.

Floyd Mayweather: Sunt mai inteligent

Floyd Mayweather a declarat inaintea meciului ca se considera boxerul mai inteligent si ca adversarul sau este imprudent

''Cred cu adevarat ca sunt boxerul mai inteligent. Pacquiao este imprudent. Orice plan de meci impotriva mea este de a face pasul in fata si de a arunca multe lovituri. Dar asta nu a functionat niciodata in 19 ani si 47 de meciuri'', a spus Mayweather, potrivit Agerpres.

Manny Pacquiao: Mayweather nu este cel mai redutabil adversar al meu

Boxerul filipinez Emmanuel ''Manny'' Pacquiao sustine ca americanul Floyd Mayweather nu este cel mai dificil adversar din cariera sa, desi este neinvins in 47 de meciuri, relateaza AFP.

''Nu poa sa spun ca este cel mai redutabil, pentru ca m-am confruntat deja in cariera mea cu Oscar de la Hoya, Juan Manuel Marquez, dar este totusi unul dintre cei mai redutabili'', a declarat Pacquiao, 36 ani, intr-o conferinta de presa la Mandalay Bay Hotel din orasul jocurilor de noroc. De mentionat ca Mayweather il astepta pe filipinez la o conferinta comuna de presa la MGM Grand Hotel.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Un ospatar de la Hollywood a fost cel care a mijlocit duelul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquaio. Cum a fost posibil
Un ospatar de la Hollywood a fost cel care a mijlocit duelul dintre Floyd Mayweather si Manny Pacquaio. Cum a fost posibil

Au ramas mai putin de doua zile pana la meciul secolului - daca nu al secolelor! - cand Manny Pacquaio si Floyd Mayweather vor boxa in ringul din Las Vegas. Si in direct la ProTV!

Poarta o pereche de pantofi o singura data si are toti banii intr-un cont. Ce face Mayweather cu milioanele de dolari
Poarta o pereche de pantofi o singura data si are toti banii intr-un cont. Ce face Mayweather cu milioanele de dolari

Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao e LIVE, duminica dimineata, de la ora 06:00, la ProTV. Pana atunci, toata lumea vorbeste despre probabil cel mai asteptat meci din lume.

Mayweather, favorit la casele de pariuri. Biletul de 12.000 de lei al unui roman care a pariat pe american
Mayweather, favorit la casele de pariuri. Biletul de 12.000 de lei al unui roman care a pariat pe american

Partida de box dintre americanul Mayweather si filipinezul Pachiao se anunta a fi una de cartea recordurilor. Actori si cantareti vestiti se intrec in a paria sume exorbitante, insa si romanii pasionati de box isi risca economiile.
 

Recomandări
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”
„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”

Rusia a anunţat joi că deţine ”proba” care arată că autorii atentatului soldat cu 143 de morţi în apropiere de Moscova întreţineau legături cu ”naţionalişti ucraineni”, acuzaţii catalogate de către Statele Unite drept ”propagandă absurdă”.

România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara
România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara

A început numărătoarea inversă până la intrarea României în spațiul Schengen aerian și maritim. În noaptea de sâmbătă spre duminică se vor schimba regulile, iar autoritățile fac ultimele pregătiri.