FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Europa, după 0-2, cu Slovan Liberec. FCSB a jucat în 10 oameni din minutul 20

FCSB - Slovan Liberec, LIVE TEXT de la 20:30, în turul 3 preliminar al Ligii Europa
Facebook.com

Echipa FCSB a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Europa, fiind învinsă, joi, de formaţia cehă Slovan Liberec, în turul 3 preliminar al Ligii Europa, într-un meci în care FCSB a fost privată de numeroși jucători, infectați cu coronavirus.

Desfășurarea LIVE TEXT a meciului FCSB - Slovan Liberec:

UPDATE Minutul 90: FINAL DE MECI

UPDATE Minutul 82: Michal Rabusic a marcat pentru Liberec, scorul devenind 2-0 pentru formația cehă.

UPDATE Minutul 64: Slovan Liberec a reușit să deschidă scorul, după numeroase oportunități, respinse de portarul Straton. Yusuf a trimis în poartă cu o lovitură de cap din 10 metri, în urma unui corner.

Citește și
FCSB CFR
Tragere la sorți cu șansă. CFR Cluj şi FCSB şi-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

UPDATE Minutul 53: Straton are o nouă intervenție salvatoare pentru FCSB

PAUZĂ FCSB reușește să mențină egalitatea pe tabela de marcaj, deși joacă în zece oameni din minutul 20.

UPDATE Minutul 43: Straton a reușit să salveze din nou poarta FCSB. Helal a trimis puternic cu capul de la 10 metri, dar portarul a scos in-extremis de lângă bară.

UPDATE Minutul 21: Portarul Straton o salvează pe FCSB! Scoate o lovitură liberă de la 16 metri, și-i mai blochează o dată pe cehi, din câțiva metri.

UPDATE Minutul 20: Cană a primit cartonașul roșu, după un fault din postura de ultim apărător asupra lui Mosquera. FCSB rămâne în 10 oameni.

UPDATE Meciul a început

UPDATE Echipele de start la meciul FCSB - Slovan Liberec

Potrivit site-ului UEFA, Perianu, la doar 18 ani, este căpitan la FCSB în premieră!

FCSB: Straton - Enache, Soiledis, Cană, Panțîru - Șut, Simion, Perianu - Caiado, Karanovici Ad. Petre
Rezerve: Udrea, R. Ion, Pantea, Horșia, Botezatu, Oct. Popescu, Ardelean. Antrenor: Toni Petrea

Slovan Liberec: Nguyen - Koscelnik, Kacharaba, Tijani, Mikula - Beran, Hromada, Mara, Peaek - Helal, Mosquera
Rezerve: Knobloch, Jugas, Rabusic, Matousek, Rondic, Fukala, Chalus. Antrenor: Pavel Hoftych

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, joi, că FCSB a trimis o listă cu 15 jucători la UEFA, astfel că meciul cu Slovan Liberec din Liga Europa se joacă conform programului.

"Au comunicat în această după-amiază lista la UEFA, există 15 jucători pe lista comunicată forului european, aşa încât partida de diseară se va disputa. În ultimele ore au reuşit trei transferuri şi eu cred că trebuie să le ţinem pumnii atât lor, cât şi celor de la CFR, deoarece este dorinţa tuturor să avem două echipe în grupele Europa League. Din ceea ce am aflat de la persoana responsabilă din cadrul ligii, (n.r. - la FCSB) nu există cazuri care să prezinte simptome mai grave, jucătorii duc pe picioare această boală, asta a fost experienţa cu toate cazurile de Covid care au apărut la cluburile din Liga I. Se pare că sistemul imunitar al jucătorilor de fotbal este mai puternic", a declarat Ştefan, potrivit News.ro.

Meciul FCSB - Slovan Liberec se desfășoară astfel, de la ora 20.30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.

FCSB - Slovan Liberec, în Liga Europa. Covid-19 a făcut ravagii în lotul FCSB


Potrivit Agerpres, un al 15-lea jucător din lotul FCSB este infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre atacantul Dennis Man, care a ieşit pozitiv la testarea anti-COVID-19 de miercuri.

Pentru a putea disputa meciul de joi, cu Slovan Liberec, conform protocolului UEFA, FCSB trebuie să poată înscrie pe foaia oficială de meci 13 jucători valizi, dintre care un portar.

Înaintea meciului cu Slovan Liberec, de la FCSB mai erau infectaţi cu Sars-Cov-2 jucătorii Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Valentin Creţu, Marius Briceag, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron.

Într-o primă fază au fost înregistrate şapte rezultate pozitive la FCSB (Andrei Miron - jucător, Anton Petrea - antrenor principal, Thomas Neubert - preparator fizic, Horea Codorean - preparator fizic, Sorin Cristof - kinetoterapeut, Bogdan Stoica - analist video şi Marius Ianuli - team manager). Ulterior au mai fost depistaţi alţi trei fotbalişti (Florin Tănase, Iulian Cristea şi Darius Olaru), apoi au ieşit pozitiv jucătorii Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu şi Ionuţ Vînă.

Marţi au fost testaţi pozitiv Valentin Creţu, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Marius Briceag şi Alexandru Buziuc.

FCSB - Slovan Liberec, în Liga Europa. Echipa lui Gigi Becali a cerut amânarea partidei

 

 

Gruparea FCSB a solicitat UEFA amânarea partidei cu Slovan Liberec, din cadrul primei manşe a turului 3 preliminar al Ligii Europa, ca urmare a situației existente.

"Este clar că partida celor de la FCSB cu Politehnica Iaşi este legată de reacţia pe care o va avea UEFA, probabil în orele următoare, faţă de ceea ce s-a petrecut la FCSB. În această dimineaţă ei s-au testat la clinica autorizată de UEFA şi aşteaptă rezultatele în cel mai scurt termen. În funcţie de rezultate, vom vedea probabil o decizie de la forul european şi mai departe această decizie va avea un impact asupra partidei din Liga I. Din ceea ce am vorbit cu cei de la FCSB, am înţeles că în cursul zilei de marţi au transmis o cerere de amânare la forul european, cu două zile, aşa cum prevede regulamentul. Ceea ce înseamnă că există şanse ca această partidă să se dispute în funcţie de situaţie. Este posibil să se dispute sâmbătă", a declarat, miercuri, Justin Ştefan, secretar general al LPF.

FCSB - Slovan Liberec, în Liga Europa. Transferuri pe ultima sută de metri


Fundaşul dreapta Gabriel Enache a semnat un contract cu FCSB, înaintea meciului cu Slovan Liberec din prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

"A semnat acum. O să vedem (n.r. - dacă mai vin alţi jucători la FCSB), suntem, toţi, aşa, online. Ai voie (n.r. - să faci transferuri) până cu şase ore înainte de meci", a declarat impresarul Anamaria Prodan, potrivit News.ro.

Ea a confirmat că şi atacantul Goran Karanovici şi mijlocaşul David Caiado, ambii de la FC Hermannstadt, au fost trasferaţi de urgenţă la formaţia bucureşteană.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
Citește și...
Al zecelea jucător de la FCSB infectat cu noul coronavirus
Al zecelea jucător de la FCSB infectat cu noul coronavirus

Încă un jucător de la FCSB a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre atacantul Alexandru Buziuc, în vârstă de 26 de ani.

Tragere la sorți cu șansă. CFR Cluj şi FCSB şi-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League
Tragere la sorți cu șansă. CFR Cluj şi FCSB şi-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League

CFR Cluj şi FCSB şi-au aflat, vineri, posibilele adversare dacă se califică în play-off-ul Ligii Europa, după tragerea la sorţi de la Nyon.

Record istoric în meciul câștigat de FCSB în Liga Europa, în fața sârbilor de la Backa Topola
Record istoric în meciul câștigat de FCSB în Liga Europa, în fața sârbilor de la Backa Topola

Meciul câștigat de echipa FCSB, joi, în fața formației sârbe Backa Topola, în turul doi preliminar al Ligii Europa, a stabilit un record istoric.

Presa internațională, după Backa Topola - FCSB:
Presa internațională, după Backa Topola - FCSB: "Unul dintre cele mai nebune meciuri din istorie!"

"Unul dintre cele mai nebune meciuri din istorie!" este titlul de pe site-ul sârb RTV, după meciul câștigat de echipa FCSB, cu scorul de 6-6 (5-4), în fața formației Backa Topola, în turul doi preliminar al Ligii Europa.

Meci nebun în Liga Europa! Apelul dramatic al fanilor după FCSB-Backa Topola, scor 6-6 (5-4)
Meci nebun în Liga Europa! Apelul dramatic al fanilor după FCSB-Backa Topola, scor 6-6 (5-4)

Echipa FCSB a avut parte de un meci nebun în Liga Europa, joi seară, în fața formației sârbe Backa Topola, pe care l-a câștigat dramatic la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor scorul a fost 6-6.

Recomandări
Cine sunt cei 4 candidați independenți la alegerile europarlamentare din 2024: Gheorghe, Șoșoacă, Ștefănuță și Pîrvănescu
Cine sunt cei 4 candidați independenți la alegerile europarlamentare din 2024: Gheorghe, Șoșoacă, Ștefănuță și Pîrvănescu

Patru cetățeni români candidează la alegerile europarlamentare din 2024 pe cont propriu, fără să fie sprijiniți de vreun partid sau o alianță politică.

Probleme pe front pentru Ucraina, cu armele americane. Rusia se laudă cu o distrugere de proporții
Probleme pe front pentru Ucraina, cu armele americane. Rusia se laudă cu o distrugere de proporții

Ucraina pare să aibă dificultăți în ceea ce privește armele americane. Două dintre ele au fost retrase de pe front, iar o altă armă livrată de Washington ar fi lovită de ruși.

Lista finală a candidaturilor la alegerile europarlamentare 2024: 12 partide și alianțe electorale, precum și 4 independenți
Lista finală a candidaturilor la alegerile europarlamentare 2024: 12 partide și alianțe electorale, precum și 4 independenți

Biroul Electoral Central (BEC) a publicat, luni, 29 aprilie, lista candidaturilor rămase definitive pentru alegerile europarlamentare din 2024.