Evenimentul monden al anului trecut. Simona Halep a spus cel mai important “Da” din viața ei. FOTO&VIDEO

Ultima actualizare: 03-01-2022 22:47
Evenimentul monden al anului. Simona Halep a spus cel mai important “Da” din viața ei. FOTO&VIDEO
Instagram / Simona Halep

Chiar dacă a fost lider mondial și a câștigat două titluri de Mare Șlem - Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) – pentru Simona Halep, cu siguranță, cea mai mare realizare de până acum este căsătoria cu Toni Iuruc.

Celebra sportivă și afaceristul milionar și-au unit destinele la 15 septembrie. Marele eveniment a avut loc într-un club de lux din Mamaia. La petrecere au participat aproximativ 300 de persoane, printre care multe personalități ale sportului românesc, precum Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Florin Răducioiu sau Ciprian Marica.

“A fost o seară în care ea și cu soțul au fost foarte fericiți. Noi, invitații, ne-am simțit foarte bine și îi urăm Casă de piatră! și să fie fericiți amândoi, să se iubească și să fie fericiți”, a spus “regale” fotbalului românesc.

 

Atmosfera a fost întreținută, printre alții, de Dan Bittman, Loredana Groza și Pindu.

“Simonei îi transmit să fie fericită, să aibă putere, să ne încânte în continuare cu talentul ei și prin felul în care ne inspiră și să rămână în continuare number one“, a afirmat Loredana Groza.

Meniul a fost unul de excepţie, cu preparate sofisticate precum piept de raţă, terină de foie gras, peşte, muşchi de vită, dar şi sarmale. Evident, băuturile fine nu au lipsit.

La miezul nopţii, invitaţii au fost impresionaţi cu un superb foc de artificii. Petrecerea s-a terminat la ora 02:00.

"Am avut o petrecere foarte frumoasă. Îi mulțumesc soțului meu, s-a ocupat de toate, eu daor m-am prezentat. A avut grijă ca totul să iasă perfect, a declarat Simona, imediat după cununia civilă", a declarat, la finalul marelui eveniment, Simona Halep.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO