David Beckham s-a retras cu lacrimi in ochi dupa ce a castigat titlul cu PSG in Franta

19-05-2013 14:39


David Beckham

Mijlocasul echipei Paris Saint-Germain, David Beckham, care se retrage din activitate la finalul sezonului, s-a despartit cu ochii in lacrimi de publicul de pe Parc des Princes.

"Vreau sa multumesc tuturor: coechipierilor mei, stafului, suporterilor. Este ceva foarte special sa imi inchei cariera aici. Multumesc, Paris. Acesta este unul din cele mai frumoase orase din lume si sunt trist ca plec", a spus Beckham pe podium.

David Beckham a parasit cu ochii in lacrimi gazonul de pe Parc des Princes, aplaudat de jucatorii ambelor echipe si aclamat de public.

PSG a sarbatorit, sambata seara, castigarea campionatului Frantei, impreuna cu fanii pe propria arena, eveniment care nu a fost marcat de incidente precum s-a intamplat la festivitatile de luni din piata Trocadero. In piata Trocadero, mai multi suporteri au aruncat cu fumigene, nu au respectat reguli elementare de siguranta si au invadat spatiul rezervat presei, acest comportament al lor ducand si la anularea unei minicroaziere a campionilor pe Sena.

Dupa meciul cu Brest, titlul a fost sarbatorit cu focuri de artificii, aplauze si ovatii.

Sambata a avut loc in Franta penultima etapa din Ligue I. La finalul etapei, echipa Nancy, invinsa de Bastia cu scorul de 2-1, a retrogradat in esalonul secund, alaturandu-se formatiei Brest, retrogradata anterior.

FOTO: Guliver/Getty Images

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO