Cristi Borcea a ratat ultima sansa de a iesi din inchisoare. Contestatia sa a fost respinsa de Curtea de Apel Bucuresti

Ultima actualizare: 01-05-2014 07:01

Contestatia lui Cristi Borcea prin care a cerut anularea condamnarii la sase ani si patru luni de inchisoare, in dosarul transferurilor de jucatori, a fost respinsa definitiv de Curtea de Apel Bucuresti.

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au respins ca inadmisibila contestatia in anulare formulata de fostul presedinte executiv al FC Dinamo Cristian Borcea, potrivit Mediafax.

Prin aceeasi decizie, instanta l-a obligat pe Borcea sa plateasca 400 de lei, reprezentand cheltuieli judiciare. Decizia instantei a fost luata in 25 aprilie si este definitiva. Borcea nu mai are alta cale de atac a hotararii de condamnare la sase ani si patru luni de inchisoare, dispusa in dosarul transferurilor de jucatori.

Si contestatiile in anulare depuse de fratii Ioan si Victor Becali au fost respinse de Curtea de Apel Bucuresti, in 11 aprilie. In cazul lui Mihai Stoica, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au declarat contestatia in anulare depusa de acesta ca fiind admisibila in principiu. Instanta a amanat pentru 23 mai judecarea contestatiei in anulare.

Curtea de Apel Bucuresti i-a condamnat, in 4 martie, pe Jean Padureanu la trei ani si patru luni de inchisoare, pe George Copos la trei ani si opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani si sase luni, pe Cristian Borcea si Ioan Becali la cate sase ani si patru luni, pe Victor Becali la patru ani si opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile, iar pe Gigi Netoiu la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare.

Cristian Borcea si fratii Ioan si Victor Becali sunt incarcerati la Penitenciarul Slobozia, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica si George Copos executa pedepsele la Penitenciarul Rahova, iar Gigi Netoiu este inchis la Penitenciarul Craiova, toti avand regim inchis de detentie. Jean Padureanu executa pedeapsa in regim semideschis, fiind incarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO