Club de fotbal din Italia la care joacă şi un român, cumpărat pe 10 euro


Ultimul update: Sambata 01 Decembrie 2018 14:29
Data publicarii: Sambata 01 Decembrie 2018 14:27
Categorie: Stiri Sport
Euro

Clubul italian de fotbal Palermo, care a retrogradat sezonul trecut în Serie B, a fost cumpărat de o companie londoneză pentru suma simbolică de 10 euro,

Maurizio Zamparini, patronul clubului italian, la care evoluează atacantul George Puşcaş, a anunţat sâmbătă dimineaţă cedarea pachetului de acţiuni pentru suma simbolică de 10 euro, într-o scrisoare de adio adresată fanilor italieni.

''Obiectivul meu a fost de ceva timp să găsesc pe cineva care să îmi continue activitatea cu o mai mare forţă financiară, cu obiective importante care pot fi atinse numai cu investiţii de care eu nu mai eram capabil. În afară de club, vândut pentru suma simbolică de 10 euro, am vândut şi Mepal care deţine marca, cu angajamentul de a rambursa creditul rezidual către Palermo de 22,8 milioane euro, care va intra în coşul clubului pentru a se garanta o gestiune economică sănătoasă'', a scris Zamparini.

Cunoscut pentru caracterul său vulcanic şi nerăbdarea cu antrenorii, Zamparini a preluat clubul în 2002 pentru 15 euro, când era în Serie B, reuşind promovarea doi ani mai târziu. Palermo a reuşit apoi să joace finala Cupei Italiei în 2011 şi s-a calificat de 5 ori în Cupa UEFA/Europa League.

Palermo, lider în Serie B, a remizat vineri cu Benevento (0-0).

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO