Jurnalist australian, despre Australian Open: „Halep își va face bagajele și va fi trimisă acasă”


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 15 Ianuarie 2018 13:36
Categorie: Stiri Sport
simona halep

Jurnaliștii australieni cred că Simona Halep, numărul 1 WTA, va pleca acasă după primul tur al Turneului Australian Open 2018, în care o va confrunta pe Destanee Aiava, locul 193 WTA.

„Își va face bagajele și va fi trimisă acasă de adolecenta Destanee Aiva din Aussie, în primul tur. Cu tot talentul ei, Halep a pierdut la Melbourne, încă din primul tur, în ultimii doi ani”, comentează jurnalistul Sam Edmund, citat de Daily Telegraph.

La rândul ei, jurnalista Kate Salemme a precizat că „nu va fi un șoc dacă actualul număr 1 mondial va pleca acasă înainte de a doua săptămână a turneului.”

„Halep a pierdut din primul tur, în ultimii trei ani din cei șapte de când participă la Australian Open. A ajuns în sferturile de finală în 2014 și în 2015, dar oare mai poate ajunge la acea formă?”, a mai spus ea.

„Numărul 1 mondial Simona Halep ar putea să nu treacă de Destanee, în primul tur. Deși Destanee Aiva este outsider în clasment și este nesigură pe ea, istoricul arată că românca nu a trecut de sferturile de finală. A pierdut în primul tur în ultimii doi ani”, a comentat și Eliza Sewell.

Site-ul oficial de la Australian Open îi dedică Simonei un amplu material în care vorbește despre posibilitatea ca Halep să își treacă în cont la Melbourne primul Grand Slam din carieră.

Cea mai bună performanță a Simonei Halep la Australian Open rămâne calificarea în sferturi, în doua randuri, 2014 și 2015, fiind învinsă la acel moment de Dominika Cibulkova, respectiv Ekaterina Makarova.

 

Sursa: Daily Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO