„Recomand cetăţenilor să nu facă infarct, să nu se gândească cumva sa moară”. Mesaj de Crăciun de la Ambulanța Gorj

Ultima actualizare: 25-12-2021 16:20
ambulanta
News.ro

Liderul de sindicat de la Ambulanţa Gorj, Marin Popescu, a semnalat faptul că, în Ajun de Crăciun, toate ambulanţele din judeţ au funcţionat fără medic, întrucât există un mare deficit de personal.

În acest context, Popescu a transmis un mesaj cetăţenilor din judeţ, dar şi turiştilor şi celor care tranzitează zona, în care le-a cerut să nu se îmbolnăvească de sărbători. 

Liderul de sindicat de la Ambulanţa Gorj, Marin Popescu, a transmis, în Ajuns de Crăciun, un mesaj: ”Astăzi, 24.12.2021, recomand cetăţenilor din Gorj, dar si celor care sunt în vizita sau în tranzit să nu facă infarct sau alte boli de inimă grave, să nu fie implicaţi în accidente grave, să nu se gândească cumva sa moară! De ce? Pentru ca Ambulanţa Gorj, până diseară la ora 20.00, nu are medic, deci nici echipaj de tip C2 în tot judeţul pentru a vă putea acorda îngrijiri”.

Acesta a precizat că pot acorda îngrijire echipajele cu asistent şi ambulanţier, dar şi acestea sunt patru în Târgu Jiu, deşi în mod normal erau 7-8 echipaje.

De asemenea, pot acorda îngrijire cele 6 echipaje cu asistent medical şi ambulantier din cele 6 substaţii: Tg Cărbuneşti, Motru, Rovinari, Turceni, Novaci, Bumbeşti Jiu.

”Staţi acasă liniştiţi, nu consumaţi băuturi alcoolice şi mâncare în exces şi cel mai important: nu vă îmbolnăviţi”, a mai transmis liderul de sindicat, scrie news.ro.

Potrivit Gazeta de Sud, situaţia a apărut din cauza lipsei acute de medici de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO