VIDEO. Un cunoscut vlogger din România îi înjură pe jandarmi chiar în duba lor

06-02-2021 16:30


Un cunoscut vlogger din România îi înjură pe j...
Un cunoscut vlogger din România îi înjură pe j...

Un cunoscut vlogger din România a provocat un incident neplăcut vineri, în timpul unei întâlniri cu fanii săi în Piața Constituției din București.

Este vorba despre Andy Popescu, un vlogger care se recomandă pe internet ca fiind ”investitor” și ”antreprenor” - având pe YouTube peste 530.000 de urmăritori și milioane de vizualizări

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, incidentul a avut loc în jurul orei 22.10, când jandarmii au fost anunțați că în Piața Constituției sunt prezente mai multe grupuri de persoane care nu respectă măsurile de protecție sanitară.

Ajunși la fața locului, jandarmii au văzut că unele persoane refuză respectarea recomandărilor, motiv pentru care au început să le legitimeze.

Printre ei s-a aflat și vloggerul Andy, care a refuzat cooperarea cu jandarmii, astfel că a fost dus la autovehiculul Jandarmeriei pentru clarificarea situației. Aflat în mașină, potrivit unei înregistrări VIDEO, vloggerul i-a înjurat pe jandarmi.

Drept urmare, a fost amendat cu suma de 1200 de lei, ”pentru proferarea de injurii și tulburarea ordinii publice”.

Cu aceeași ocazie, au mai fost legitimate alte 29 de persoane, fiind aplicată încă o sancțiune contravențională unei persoane care a refuzat purtarea măștii.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO