Varianta "in strainatate". Unde poti face revelionul cu o oferta pe ultima suta de metri

Dată publicare: 28-12-2011 19:20
Dată actualizare: 23-10-2012 11:11


Foarte multi romani nu s-au hotarat inca unde vor ciocni un pahar de sampanie. N-au de ce sa-si piarda speranta, le transmit consultantii in turism, care vin cu oferte pentru un Revelion de neuitat in strainatate.

Pe Andreea, faptul ca a lasat pe ultima suta de metri alegerea destinatiei pentru petrecerea dintre ani, nu o sperie. Din contra. Acum incearca sa gasesca destinatia perfecta pentru revelion, la un pret convenabil. Asa ca iata prima agentie ...prima oferta.

''Pentru strainatate avem ultimele locuri libere pe Europa.
Puteti pleca in Budapesta, la un hotel de 4*, 175 de euro cu mic dejun. Cu cina de revelion inclusa este 265 de euro"

Nu e insa singura varianta. Pentru 250 de euro in plus, puteti intampina noul an la Viena. Acolo, 3 nopti la un hotel de 4* cu masa festiva costa 520 de euro. Singurul neajuns? Ar trebui sa va faceti bagajele cat mai repede. Plecarea e pe 29 decembrie.

O alta agentie le propune celor ca Andreea un sfarsit de an pe plaja, cu muzica spaniola, bucate din Insulele Canare si un pahar de sangria.

De acesta data, pentru 6 nopti la 4*, clientul ar trebui sa dea 850 de euro. Cu 50 de euro mai putin, ca acum 3 luni. Ceva mai ieftin este sejurul de 7 nopti din Egipt: 512 euro in sistem all-inclusive. Si in acest caz, vorbim de o reducere de 100 de euro de persoana. Plecarea este programata in 31 dimineata.

La alte preturi va puteti relaxa si ceva mai departe. Adica in Republica Dominica, Thailanda iar pentru curajosi.... se organizeaza excursii inclusiv in Vietnam.

Tags: revelion,


VIDEO PROTVPLUS.RO