VIDEO. Cat te costa o varianta last-minute pentru un Revelion la munte. Hotelurile de 5 stele, pline

Dată publicare: 28-12-2011 19:07
Dată actualizare: 28-06-2012 10:25


Pretul este un detaliu. Iata filosofia romanului instarit, care vrea mortis sa fie vazut de Revelion in Poiana Brasov sau pe Valea Prahovei. Degeaba declarau cu o voce mieroasa hotelierii ca vin cu oferte decente.

Revelionul la munte, pe Valea Prahovei si in pensiunile din jurul Brasovului, costa intre 150 si 750 de euro de persoana, in functie de categoria hotelului, durata sejurului si facilitatile oferite.

Mai peste tot gazdele au pregatit petreceri, mancare din belsug si foc de artificii. La hotelurile de lux se adauga accesul gratuit la piscina si SPA.

Proprietarii de vile incearca sa concureze oferta cu preturi reduse pentru cei care vin in grup: o cabana cu 25 de locuri se inchiriaza cu 3000 de euro pentru patru nopti.

Asta inseamna 30 de euro de persoana pe noapte. Unii dintre turistii care si-au rezervat locurile din timp au avut o reducere de cel mult 10 la suta.

In anumite locuri, oricat de multi bani ati avea in acest moment, sansele sa gasiti o camera libera chiar si la 5 stele pe Valea Prahovei tind spre zero. Cei care si-au dorit sa fie tratati regeste au platit fara sa clipeasca. O camera de pilda s-a inchiriat si cu 940 de euro. Oaspetii au asigurate 3 mese plus cea din 31 noaptea.

In schimb, in Poiana Brasov nu are rost sa va irositi energia. Totul e ocupat. In majoritatea hotelurilor bune, 3 nopti costa
2000 lei de persoana,
dar aveti acces gratuit la piscina, la barul din apa, sau la SPA.

Ceva mai decente sunt preturile in localitati mai putin batute cum ar fi Rasnov de exemplu. Gazdele au hotarat sa pastreze tariful din extrasezon, ca sa fie sigure ca vor avea clienti de anul nou. Ba chiar au plusat cu o zi gratis, la cazare. Asadar, daca nu vreti sa motaiti in fotoliu, atunci ar trebui sa va grabiti.


VIDEO PROTVPLUS.RO