Vali Vijelie, despre scandalul de pe litoral: "Șeful poliției era cu mine, beam un șpriț"

Ultima actualizare: 03-09-2020 10:26

Cântărețul Vali Vijelie a făcut dezvăluiri despre incidentul petrecut în urmă cu câteva zile pe litoral, unde turiștii s-au îngrămădit să-l asculte fără să mai țină cont de regulile de protecție sanitară.

Invitat în emisiune ”Vorbește lumea”, difuzată la Pro TV, Vali Vijelie a povestit că, în acea seară, alături de el, la restaurantul din Năvodari, se afla și ”șeful poliției” - fără să precizeze despre ce fel de șef este vorba.

Amuzat, cântărețul a spus că - în acea seară - el și ”șeful poliției” au băut ”un șpriț”.

”Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Oamenii .. să stăm în picioare. Înăuntru erau, nu mai știu, 3-400. La cealantă terasă am ocupat locurile și la cealantă. Și pe stradă s-a strâns fără număr. Unde-i vina mea? Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că ... Da o spun până la urmă, că a trecut. Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț.” - a spus Vali Vijelie la Pro TV.

De asemenea, cântărețul a ținut să sublinieze faptul că nu a fost amendat de poliție în acea seară.

”N-am primit amendă, ca să știți. N-am primit niciun fel de amendă. Am primit doar aplauze și respect. A spus oamenii, dacă e vorba de amendă, plătim noi. Să ne cânte Vijelie!” - a spus râzând Vijelie.

 

Reacția IPJ Constanța: ”Au fost demarate verificări cu privire la acest eveniment”

 

În replică, reprezentanții IPJ Constanța au transmis că, deși Vijelie susține că nu a fost amendat, polițiștii l-au amendat cu suma de 1000 de lei, pentru tulburarea liniștii publice.

De asemenea, ”au fost demarate verificări cu privire la acest eveniment.”

Comunicatul integral:

”În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la interpretarea live a unui muzician, care a avut loc în zona Mamaia Sat la data de 28 august a.c., vă comunicăm următoarele:

Așa cum s-a declarat încă din data evenimentului, respectiv 28 august a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari l-au sancționat contravențional pe interpretul muzical cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 61/1991, pentru tulburarea liniștii locatarilor prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare.

Precizăm faptul că la nivelul I.P.J. Constanța au fost demarate verificări cu privire la acest eveniment.” 

Ce s-a întâmplat la concertul lui Vali Vijelie din Năvodari

 

O petrecere de pomină s-a încins vineri seara, în fața unui local din Năvodari, unde a susţinut un concert cântărețul Vali Vijelie. Turiştii s-au îngrămădit să asculte momentul artistic, fără să ţină seama de distanţare.

Îndată și-au făcut apariția mai multe echipaje de poliție, care au încercat să acopere muzica de petrecere cu sunetul de la sirene. Într-un final, petrecerea s-a spart, şi atât cântăreţul, cât şi administratorul localului, au fost amendaţi.

În scenele surprinse de martori, vineri seară, se vede cum oamenii se îngrămădesc să privească momentul artistic susținut de cântărețul de manele la această terasă, fără să țină cont însă de distanțare.

Cei care au imortalizat momentele spun că reprezentanții localului ar fi așezat mese pentru clienți inclusiv pe trotuar.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO