Vali Vijelie, amendat pe litoral după o petrecere care nu respecta distanțarea socială

×
Codul embed a fost copiat

O petrecere de pomină s-a încins vineri seară, în fața unui local din Năvodari, unde susţinea un concert cântărețul Vali Vijelie.

Turiştii s-au îngrămădit să asculte momentul artistic, fără să ţină seama de distanţare.

Îndată și-au făcut apariția mai multe echipaje de poliție, care au încercat să acopere muzica de petrecere cu sunetul de la sirene.

Într-un final, petrecerea s-a spart, şi atât cântăreţul, cât şi administratorul localului, au fost amendaţi.

În scenele surprinse de martori, vineri seară, se vede cum oamenii se îngrămădesc să privească momentul artistic susținut de cântărețul de manele la această terasă, fără să țină cont însă de distanțare. Cei care au imortalizat momentele spun că reprezentanții localului ar fi așezat mese pentru clienți inclusiv pe trotuar.

Petrecerea ad hoc a fost "disturbată" de mai multe echipaje de poliție, care au încercat să acopere muzica de petrecere cu sunetul sirenelor.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: „În zona Mamaia Sat mai multe persoane s-au adunat pentru a urmări interpretarea live a unui cântăreț. Polițiștii au folosit rampele autospecialelor din dotare împreună cu avertisementele verbale pentru a dispersa multuimea."

Petrecăreții și-au pus pofta de distracție în cui și s-au retras. Cântărețul însă, dar și patronul localului, au fost amendați pentru tulburarea liniștii publice.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: „Administratorul societății respective s-a ales cu o amendă în valoare de 2500 de lei pentru organizarea de petreceri, interpretul a fost sancționat cu o amendă în valoare de o mie de lei."

În ciuda crizei sanitare și a regulilor de distanțare socială, nu este primul astfel de episod suprins în această vară la malul mării.

În urmă cu aproximativ o săptămână, un local din Costinești, în care ar fi susținut un concert același Vali Vijelie, a fost amendat de polițiști pentru că nu ar fi respectat măsurile de protecție sanitară.

Și Vama Veche, dar și Mamaia, au servit în acest sezon drept ringuri de dans pentru petrecăreții care au mers în vacanță și au căutat distracţia cu orice preţ, fără să respecte regulile impuse de autorități.

Peste zi, o nouă operațiune de amploare: curățenie în rândul vânzătorilor ambulanți, care ignoră orice regulă de igienă, pe plajă.

Vânzătorii nu au autorizație, nici măști. Îi ispitesc pe turiști cu porumb, fructe şi produse de patiserie.

Vinovaţii se întorc, însă, fără rețineri pe nisip.

Andreea Iliescu: "De la începutul acestei luni şi până în prezent doar în această zonă au fost aplicate peste 300 de sancţiuni contravenţionale".

Amenzile sunt între 1.000 şi 2,500 de lei. Achitate rapid, în 15 zile, se înjumătățesc.
 

Citește și...
Sute de oameni la concertul manelistului Tzanca Uraganu, fără să le pese de Covid-19. ”Nu a fost atât de dramatic”
Sute de oameni la concertul manelistului Tzanca Uraganu, fără să le pese de Covid-19. ”Nu a fost atât de dramatic”

Imagini scandaloase vin de la Iași, județ care se afla pe locul 3 în topul zonelor cu cele mai multe cazuri de infecție cu Sars Cov 2. Un concert cu sute de oameni, fără măști și fără nicio regulă de distanțare fizică a avut loc zilele trecute.

Mesaj teribil al manelistului Tavy Puștiu, mort când făcea LIVE pe Facebook:
Mesaj teribil al manelistului Tavy Puștiu, mort când făcea LIVE pe Facebook: "Într-o zi, trenul greșit..."

Cântărețul de manele Tavy Puștiu ar fi postat un mesaj terifiant pe Facebook, cu o lună înainte de accidentul de tren care i-a curmat viața, în timp ce făcea LIVE pe Facebook, scrie The Sun.

Recomandări
Care sunt cele mai vulnerabile și cele mai puțin afectate țări din Europa în ceea ce privește criza de energie
Care sunt cele mai vulnerabile și cele mai puțin afectate țări din Europa în ceea ce privește criza de energie

Criza energiei creează o nouă ordine europeană, cu o Italie puternică şi o Germanie cu probleme, potrivit unei analize publicate de Reuters, citată de News.

Biden: „Acţiunile lui Putin sunt un semn că se zbate. Nu poate confisca teritoriul vecinului său şi să scape cu asta”
Biden: „Acţiunile lui Putin sunt un semn că se zbate. Nu poate confisca teritoriul vecinului său şi să scape cu asta”

Preşedintele SUA, Joe Biden, a afirmat, vineri, că Statele nu vor recunoaşte anexarea de către Rusia a unor noi teritorii din Ucraina.

Vladimir Putin susţine în Piaţa Roşie că Rusia va obţine ''victoria'' în conflictul din Ucraina
Vladimir Putin susţine în Piaţa Roşie că Rusia va obţine ''victoria'' în conflictul din Ucraina

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a adresat mulţumii strânse vineri în Piaţa Roşie pentru un concert priilejuit de anexarea de către Rusia a regiunilor ucrainene Herson, Zaporojie, Lugansk şi Doneţk.