Un primar ii face de rusine pe Facebook pe cei care arunca gunoaiele pe jos. "Cu masina, cu roaba si cu multa nesimtire"

01-04-2017 16:46


gunoi

 Primarul din Braila i-a luat in vizor pe cei care nu pastreaza curatenia si anunta intr-o postare pe Facebook ca Politia Locala Braila a devenit mai activa si are un singur scop - un oras mai curat.

Primarul Marian Dragomir spune ca de mai bine de un an este in razboi cu cei care arunca gunoiul pe domeniul public. Si nu doar ca-i pune pe politistii locali sa dea amenzi, dar posteaza imaginile cu oamenii vinovati pe Facebook, relateaza infobraila.ro.

Postarea primarului de pe Facebook:

"REPLICI INCREDIBILE – "L-am ascuns (gunoiul) si il iau cand ma intorc", injuraturi, tupeu si amenzi.

Cu masina, cu roaba, cu sacosa ….. si cu multa nesimtire!!!

De multe ori ne intrebam de ce nu se ridica gunoiul abandonat pe domeniul public?

De multe ori societatile de salubrizare ne intreaba de ce apare IAR gunoi pe domeniul public, in locurile unde a fost ridicat de curand?

Ne intrebam cine sunt cei care arunca gunoi in oras. Ii prezentam sa-i cunoasteti. Pot fi vecinii dvs., oameni care desi arunca gunoi ne critica ca avem un oras murdar. Pe care ei il murdaresc si noi toti platim sa-l facem curat.

De multe ori unii dintre cei care arunca gunoi au fost amendati. In ultima perioada Politia Locala Braila a devenit mai activa. La ore tarzii in noapte, in cele mai neasteptate locuri cu UN SINGUR SCOP: UN ORAS MAI CURAT !!!"

Sursa: InfoBraila

Tags: braila, primar, gunoi,

VIDEO PROTVPLUS.RO