Tudor Chirilă a ieșit din nou în stradă: ”Suntem sătui de hoţi. Nu poți avea Justiție subordonată”

Dată publicare: 26-11-2017 16:25
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Tudor Chirila

Tudor Chirilă a ieşit în stradă şi duminică seară pentru că, spune el, ”nu poţi avea justiţie când ea e reglementată de hoţi, iar ei nu ţin cont de nicio consultare, cu nimeni.”

Artistul spune că este una dintre ultimele ocazii în care cetăţenii pot demonstra că nu le permit celor aflaţi la putere să calce în picioare orice principiu.

”Astăzi ieşim în stradă pentru că e una din ultimele ocazii în care mai putem să le arătăm că nu acceptăm să calce în picioare orice principiu. Iar principiul repartizării echitabile a independenţei instituţiilor statului e vital. Nu poţi avea Justiţie când ea se vrea subordonată Guvernului şi Parlamentului. Pe scurt, nu prea poţi avea justiţie când ea e reglementată de HOŢI, iar ei nu ţin cont de nicio consultare, cu nimeni. Zilele astea am văzut cum puterile instituţiei prezidenţiale se vor diminuate, am văzut cum independenţa procurorilor se vrea limitată şi e foarte probabil ca modificările cu adevărat dramatice să se întâmple pe repede înainte în plenul Parlamentului atunci când noi nu vom mai putea decât să privim. Pentru toate astea şi în principiu pentru că suntem sătui de hoţi ieşim azi în stradă“, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO