Ce se poartă în 2018. Ţinute îndrăzneţe și coafuri ieşite din comun la un show în Galați

Dată publicare: 26-11-2017 11:00
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


Tonul în modă este dat anul acesta de studenţi. Ţinute îndrăzneţe, coafuri ieşite din comun, machiaje surprinzătoare, toate ingredientele au fost puse la locul lor pentru un show de senzaţie.

Gala a avut loc la Galaţi şi s-a bucurat atât de prezenţa amatorilor cât şi specialiştilor .

Trupele de modele ale Caselor de Cultură Studenţeşti din Cluj, Iaşi, Craiova, Braşov şi Galaţi au strălucit într-un spectacol desăvârşit. Designerii s-au întrecut în a contura tendințele pentru anul viitor. Spectacolul a inclus şi un moment de machiaj live .

Alexandru Rădulescu, make-up artist: "La ochi se poartă cât mai natural, iar în acelaşi timp, de seară, se poartă culori cât mai extravagante, culori neon, că sunt extrem de puternice şi, în acelaşi timp, fresh!"

Nu au lipsit nici momentele de coafură LIVE, adevărate lecţii pentru doamnele din public.

Nicoleta Rogoz, hair stylist: "Avem influența anilor 70, cu volume, avem ondule, dar ondule duse puţin spre extrem. Ca şi culoare, se poartă de la culorile naturale, până la culori avangardiste - verdele fistic, albastru, rose-ul prăfuit, dar toate cu bun gust şi puse într-o anumită ordine."

Premiul cel mare a fost decernat Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj.

Şi modelele au fost remarcate. Iar următorul pas va fi probabil pe marile scene ale caselor de modă din Europa.

Marius Seceleanu, manager modele: "Am avut trupe bune, am avut ce să alegem, din punct de vedere modele, pentru viitor şi pentru promovare. Între aceste modele care au defilat aici există modele care au câştigat premii internaţionale la concursuri de frumuseţe."

Premiile Galei Extravagance au constat în produse cosmetice şi de îngrijire.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO