Trocul, din nou la moda pe timp de criza. Romanii schimba orice pentru bani


Ultimul update: Luni 14 Mai 2012 05:17
Data publicarii: Miercuri 23 Iunie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Daca nu sunt bani, nu inseamna ca renuntam la investitii. Romanii si-au amintit de troc, o metoda folosita in afaceri pe vremea cand bancile si cardurile nu existau.

Schimbul, cu toate variantele lui, face sa se miste dintr-o mana in alta case, masini, telefoane sau calculatoare. Unii si-au scos la mezat chiar si animalele de companie care mananca prea mult.

Credit ipotecar, prima casa ori leasing imobiliar? Nici un fel de imprumut. In zilele noastre, cel mai rapid se bate palma pentru banii din buzunar.

Bate vantul si prin targul de masini. Anunturile din ziare si internet sunt pline de oferte. Nimic nu se mai da insa cu banul jos.

De cand leasingul si creditul auto nu mai tureaza vanzarile de automobile, pe piata second hand merg variantele cu masini mai ieftine si diferenta de bani.

Rezervate odata colectionarilor, schimburile tin in functiune acum si piata telefoanelor mobile, a calculatoarelor sau chiar cea a tranzactiilor cu reptile. Sunt romani dispusi sa faca schimb pana si de animale.

Disperati ca nu-si pot achita datoriile, romani isi amaneteaza masinile
Lucrari de mantuiala pe bani publici. Asa stiu sa investeasca autoritatile
Atentie! Nu am scapat de criza - vine valul al doilea
VIDEO PROTVPLUS.RO