Trafic restrictionat astazi in Capitala. Protesteaza taximetristii

23-11-2010 00:00

Circulatie in zi de miting, in Bucuresti

Ca urmare a actiunii de protest a Asociatiei pentru Drepturile Taximetristilor Independenti din data de 24 noiembrie, din Piata Victoriei, in fata Guvernului, traficul rutier in zona va fi restrictionat.

STRAZI BLOCATE:

- intre orele 11.30 – 14.30, se va restrictiona circulatia rutiera pe breteaua de legatura dintre str. Paris si Sos. Kiseleff;

- intre orele 10.45 – 14.45, se va restrictiona circulatia rutiera pe benzile I, II si III pe bd. Aviatorilor, intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei, sensul spre Piata Victoriei.

Totodata, circulatia rutiera pe bulevardul Aviatorilor, sensul spre Piata Victoriei, va fi deviata din Piata Charles de Gaulle, pe intervalul orar mai sus menionat.

Nu se va bloca accesul si nu se va perturba desfasurarea activitatilor institutiilor de la locul de desfasurare a mitingului.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, face un apel catre bucuresteni sa foloseasca, pe cat posibil, mijloacele de transport in comun si sa evite zonele mai sus mentionate pentru a evita blocajele in trafic.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO