Tânără ucisă cu brutalitate de unchi, după ce a răpit-o: „Făcuse o obsesie pentru ea”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 15 Februarie 2018 09:53
Categorie: Stiri Sociale
Criminal

Un bărbat a fost calificat drept „diavolul în persoană” și condamnat la închisoare pe viață, după ce și-a răpit, violat și ucis nepoata în vârstă de 20 de ani.

Mujahid Arshid a fost condamnat și pentru că a încercat să omoare o altă femeie, dar și pentru că a violat două femei, astfel că va sta după gratii minimum 40 de ani, potrivit publicației The Independent.

În 19 iulie 2017, bărbatul de 33 de ani a răpit-o pe Celine Dookhran, în vârstă de 20 de ani, cât și pe o altă tânără minoră. Cele două au fost răpite din centrul Londrei, legate și ascunse sub așternuturi, după care transportate într-o casă de 1,5 milioane de lire din sud-vestul Londrei, la care acesta lucra, După aceea, Arshid le-a violat și i-a tăiat gâtul femeii de 20 de ani, ascunzându-i trupul într-un congelator pe care îl instalase în casă cu două zile înainte. Apoi a încercat să o ucidă și pe cealaltă tânără, însă ea a supraviețuit și a reușit să scape, după ce l-a convins pe atacator că ar putea să se ascundă împreună, potrivit detaliilor oferite de instanță.

Când judecătorii au anunțat verdictul, familia femeii ucise și-a exprimat bucuria. În replică, acesta a strigat: „Ce e asta, onorată instanță”, după care a amenințat familia Dookhran să tacă și a acuzat-o pe cealaltă victimă că ar fi ucis-o pe femeia de 20 de ani.

„Vă minte pe toți. Înainte să mor, o să demonstrez că nenorocita a fost de vină”, a spus el.

„Celine era fetița noastră frumoasă, sensibilă și inteligentă. Cu toate acestea, nicio emoție sau cuvânt nu va putea descrie vreodată cât de mult sufăr de când a fost răpită atât de crud de lângă cei care o iubeau. Acțiunile dezgustătoare și revoltătoare ale lui Mujahid Arshid ne-a lăsat fiica fără un viitor, în care și-ar fi putut îndeplini ambițiile, s-ar fi putut căsători și întemeia o familie. Va rămâne în întuneric și simt că lumea mea s-a prăbușit. Moartea lui Celine ne-a lăsat cu sentimentul că am fost păcăliți și jefuiți. Chiar și așa, nu mă voi lăsa doborâtă de acțiunile unui monstru diabolic. Era sufletul familiei noastre. Nicio mamă nu ar trebui să-și îngroape vreodată fiica”, a spus Iman Nadeem, mama victimei.

Potrivit instanței, după ce a comis crima, Arshid și-a chemat fratele și cei doi s-au întâlnit. Cel din urmă a dus-o pe a doua victimă la spital, unde aceasta a povestit ce s-a întâmplat. La scurt timp, criminalul a fugit în Kent, însă a fost arestat la scurt timp. Judecătorii au descoperit că acesta devenise obsedat de Celine Dookhram, care era într-o relație cu iubitul său, un libian. Astfel, acesta a decis că dacă „el nu poate să o aibă, atunci n-ar trebui să fie a nimănui.”

În noaptea dinaintea crimei, avusese loc o întâlnire a familiei, în cadrul căreia tânăra a fost forțată să se despartă de iubitul ei, întrucât familia își dorea ca ea să iasă cu un pakistanez. Astfel, criminalul a profitat de situația de incertitudine creeată, ca să își pună planul în aplicare.

„Este bizar, cât și teribil, că a decis să le violeze înainte să le ucidă și să scape de trupurile lor. S-a gândit să le dizolve trupurile în acid sau să le ascundă în congelator”, a explicat procurorul Crispins Aylett.

Pe laptopul său, anchetatorii au descoperit că el căutase informații despre droguri puternice, despre efectul acidului asupra trupului uman. Totodată, citise informații despre un criminal care a fost spânzurat în 1949, după ce a ucis șase persoane și a scăpat de trupurile lor cu acid.

Mujahid Arshid a fost găsit vinovat de agresiune sexuală și viol în alte două cazuri care s-au petrecut între noiembrie 2008 și noiembrie 2010.

Tânăra care a supraviețuit a povestit poliției cum acesta a omorât-o pe Celine Dookhran. Aceasta i-ar fi spus: „Nu, nu trebuie să vorbim”. În replică, bărbatul i-a tăiat venele și gâtul și i-a zis: „Acum mai ai doar 10 minute de trăit.”

„I-a molestat trupul când era moartă și a făcut același lucru cu mine, crezând că am murit. Este pshihopat. Când m-am ridicat m-a întrebat: „cum de ai atât de multă energie?” Eram acoperită în sânge, practic, puteam înota în el. Am început să-i spun fix ce își dorea să audă: că îl iubescm că putem fugi împreună, că putem fi fericiți, că putem avea o familie”, a mărturisit tânăra.

„Nu sunt suficient de bun pentru tine, uite ce-am făcut”, i-a răspuns el.

Într-un comunicat, familia victimei surpaviețuitoare a precizat:
„Mujahid Arshid a încercat să-i distrugă viața de când l-a cunoscut. A manipulat și a mințit constant, continuând asta pe tot parcursul procesului. A insistat pe un adevăr fabricat și a încercat să păcălească instanța, iar același lucru poate fi spus și despre cei care l-au susținut pe parcursul procesului. Mai mult, a pledat nevinovat și s-a asigurat că victima supraviețuitoare va fi obligată să retrăiască ziua aceea oribilă în cele mai amănunțite detalii, pe tot parcursul procesului. Nu a manifestat niciun gram de regret, în ciuda durerii pe care a cauzat-o. Ar trebui să-și plece capul de rușine.”

Potrivit procuroarei Navnit Doosnjh, această crimă „a fost premeditată.”

„Victimele au fost alesse în mod deliberat și au îndurat agresiune sexuală, după ce Arshid a plănuit răpirea lor. Procurorii au reușit să demonstreze vinovăția lui printr-o analiză atentă, incluzând informații de pe telefonul mobil, probe ADN, care arată că a fost implicat în aceste crime. El nu a arătat că regretă, a încercat să evadeze și chiar a acuzat victima supraviețuitoare că ar fi comis crima”, a spus ea.

Sursa: Independent.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO