Tablou cu Nicolae Ceauşescu, în biroul unui primar PNL: „Ce e rău în asta?”


Ultimul update: Sambata 13 Aprilie 2019 11:47
Data publicarii: Sambata 13 Aprilie 2019 11:44
Categorie: Stiri Sociale
tablou ceausescu

Un tablou cu Nicolae Ceaușescu se află la loc de cinste pe peretele din biroul primarului liberal din comuna prahoveană Podenii Noi, Mihai Alionte.

Acest fapt a fost scos la iveală de fostul consilier local Dorinel Țintea, cel care a postat poze cu edilul localității alături de tablou pe pagina personală de Facebook, relatează ziarulincomod.ro.

”Liberali care au murit în temnițele comuniste se întorc în mormânt cu un așa primar LIBERAL”, a scris Dorinel Țintea pe Facebook.

Contactat de Mediafax, primarul Alionte, aflat la al doilea mandat, a declarat că în birou are mai multe tablouri, nu doar cel cu Nicolae Ceauşescu, şi nu vede „care ar fi problema”.

„Şi care este problema? Am mai multe tablouri. Sunt şi cu Carol I, Ştefan cel Mare. Sunt nişte conducători ai României care au condus ţara asta bine. Trebuie să fugim de istoria României? Nicolae Ceauşescu face parte din istorie. A condus ţara asta 25 de ani. A făcut lucruri rele, dar şi foarte bune, din punctul meu de vedere. Nu pun însemne fasciste. Ce e rău în asta?”, a declarat Mihai Alionte.

 

Sursa: iStock

VIDEO PROTVPLUS.RO