Sute de elevi se distreaza in vacanta cea mare pe Valea Prahovei. Atractiile turistice pentru cei mici

28-02-2014 11:44


Nici n-a sunat bine clopotelul care anunta vacanta cea mare ca sute de elevi si-au si facut bagajele, iar acum se distreaza in tabara! Cei care au parinti cu posibilitati sunt pe Valea Prahovei.

Cei mici stau in penthouse-uri cu vedere la munte si sunt supravegheati 24 de ore din 24. E drept insa ca si costul e pe masura: 5 sute de euro.

Nici pustii care-si petrec vacanta cu parintii nu s-au plictisit. Au vizitat Cetatea Rasnov, unde au ascultat muzica medievala si au luat lectii de istorie.

Acesti elevi de la o scoala de elita din Capitala petrec vacanta perfecta la Sinaia. S-au catarat pe stanci, s-au dat cu tiroliana, au calarit. Parintii lor, oameni de afaceri straini sau diplomati aflati in misiuni in tara noastra, platesc 20.000 de euro pe an scolarizarea. Asa ca nu este de mirare ca si in tabara, cei mici primesc toata atentia.

Pentru o seara fetitele si baietii au mers cu cortul si s-au bucurat de un foc de tabara.

Alti copii au petrecut o zi minunata la Cetatea Rasnov. Capitanul strajerilor a devenit pentru cateva momente bune eroul lor.

La final, vizitatorii s-au asezat pe bancute si au privit uimiti prestatia fetei pantofarului si a mamei sale vitrege, doua papusi tare certarete.

O excursie la munte, cu clasa, costa circa 400 lei si include, masa, cazarea si transportul.

Tags: vacanta,

VIDEO PROTVPLUS.RO